E2h

Sådan bruges aromaterapi for sinus problemer

Æteriske olier bruges til at stimulere en persons sanser under behandling af sygdomme eller ubalancer i kroppen. Og aromaterapi er en sundhedsmæssig praksis eller en alternativ medicin, der er designet til at helbrede en person fra sygdom ved hjælp af æteriske olier. Aromatiske planter er samlet for at udvinde meget koncentrerede olier, der skal anvendes under aromaterapi sessioner. Selv sinus infektion kan kureres ved aromaterapi. Alt du skal gøre er at lave en sinus olie blanding, og bruge det. Her er hvordan man kan helbrede din sinus problemer med at bruge aromaterapi.

Sådan bruges aromaterapi for sinus problemer. Brug sinus blanding for dit bad.
Sådan bruges aromaterapi for sinus problemer. Brug sinus blanding for dit bad.

Lav en sinus blanding.

 1. Man skal vælge en bærer olie til anvendelse i fortynding af den æteriske olie. Bærerolie er også kendt som blanding eller vegetabilsk olie.
 2. Baseret på de symptomer, som du føler, en æterisk olie vælge at blive udnyttet med luftfartsselskab olie. Lavendel, eukalyptus og rosmarin olier er æteriske olier, der ofte anvendes til behandling af sinus infektion.
 3. Anvende en flydende målebæger til at hælde 20 ml bærer olie i en glasflaske med et låg dæksel.
 4. Afhængigt af de symptomer på sinus infektion, antallet af dråber, du får brug for din aromaterapi olie blanding bestemme. Den fælles antal dråber er nødvendige for at behandle sinus infektion er mellem 8-10 dråber æterisk olie.
 5. Anvende en flydende dråbetæller at tilføje den æteriske olie til bæreren olie, som tidligere er placeret i glasflaske.
 6. Dæk glasflaske med låget, og ryst flasken godt.
 7. Mærk væsken med de vigtige detaljer såsom navnet på den essentielle brugte olie, transportvirksomhedens navn olie og datoen.

Brug sinus blandingen.

Du behøver ikke at lide af sinus infektion hele året rundt. Inhaler sinus blanding ved at droppe flere dråber på et lommetørklæde eller en klud.
Du behøver ikke at lide af sinus infektion hele året rundt. Inhaler sinus blanding ved at droppe flere dråber på et lommetørklæde eller en klud.

 1. Påfør flere dråber af din sinus blanding til dit bryst, ansigt og hoved. Massere disse områder med fingerspidserne.
 2. For at slette din næse, anvende en dråbe eller to af sinus blanding til din templer. De bedste sinus blandinger, der hjælper rydde din næse er dem, der brugte eukalyptus æterisk olie.
 3. For at åbne bihuler, påfør flere dråber af olie blanding til bunden af ​​dit kranie og på din hals. Masseres grundigt.
 4. Ved hjælp af fingerspidserne, den del langs øjenbrynene og under kindben massage. Brug jævnt tryk på massere dette område for at åbne sinus og klare overbelastning.
 5. Brug sinus blanding for dit bad. Hæld flere dråber af sinus blanding på et karbad. Brug varmt vand for bedre effekt.
 6. Inhaler sinus blanding ved at droppe flere dråber på et lommetørklæde eller en klud. Vær sikker på at bruge rent lommetørklæde eller klud. Dette vil hjælpe med at opklare nasal overbelastning.

Du behøver ikke at lide af sinus infektion hele året rundt

Du behøver ikke at lide af sinus infektion hele året rundt. Der er behandlinger til rådighed til at lette din bihulebetændelse. En af dem ville være aromaterapi, som i sagens natur er en alternativ form for behandling for sygdomme. Sinus infektion kan behandles ved hjælp af æteriske olier, der er både stimulerende og oprydningsarbejde. Brugen af ​​beroligende æteriske olier til en sinus infektion er både beroligende og effektiv.