E2h

Sådan bruges en udbredt maskine

Det var Royal Raymond Rife

Det var Royal Raymond Rife, en europæisk opfinder, der opfandt Rife maskine for at forsøge at dræbe eller reducere patogene organismer at hjælpe med at helbrede sygdomme som kræft, leddegigt, gigt, kronisk træthed, nogle psykiske eller følelsesmæssige handicap, og en masse mere. I 1987 bogen "The Cancer Cure, der arbejdede" blev udgivet, med angivelse af hvordan det Rife maskine faktisk arbejdede. Siden da har mange kræftpatienter brugt det i håb om at blive helbredt. Selv om skaberne af disse maskiner ikke gør, og kan ikke nødvendigvis sikre sine evner, har en masse kræft overlevende bekræftet sin effektivitet.

Hvis du har en Rife maskinen og er ikke sikker på hvordan man bruger det, skal du blot følge disse trin:

  • Find ud af, hvilken type udbredt maskine du har. De to typer af Rife maskiner er den direkte kontakt Rife maskine og ray tube Rife maskine. Frekvenser transmitteres direkte gennem kontakt med huden med direkte kontakt Rife maskine. På den anden side transmitterer ray tube typen Rife maskine disse frekvenser gennem luften, og indirekte til brugeren. Fordi det er indirekte, det kræver et højere niveau af styrke og intensitet frekvens.
  • Find ud af hvad frekvens er bedst egnet til dig. For at finde ud af, hvad frekvens du bliver nødt til at sætte Rife maskine i, kan du se gennem manual, som følger med det, eller søge online via din internetbrowser. Men den bedste måde at finde ud af, hvad frekvens til at bruge, er at spørge en læge om det. Hvilken sygdom er du forsøger at slippe af med eller til at målrette, og hvor højt skal du indstille frekvensen? Det er vigtigt at vide, da det vil være en stor faktor i Rife maskinens effektivitet.
  • Placer kontaktpuderne af udbredt maskine på din krop. Dette trin er gældende, hvis du bruger en direkte kontakt Rife maskine. Du bliver nødt til at finde det rette sted at placere kontaktpuderne på din krop. Glem ikke at læse manualen, før du placerer kontaktpuderne som der er forbud, der kommer med dens brug. For eksempel bør du ikke placere kontaktpuderne nær dine øjne, dit hjerte, eller foran på halsen. Disse er alle skrevet på den manual, som vil komme med dig Rife maskine. Imens nogle direkte kontakt Rife maskiner kræver håndholdte padler, når du bruger det. Alt du skal gøre er at holde en pagaj i hver af dine hænder.
  • Start udbredt maskine. Nu, at du er klar, kan du slå Rife maskinen. Du bliver nødt til at sidde stille, mens frekvenserne bliver transmitteret på gennem kroppen. Den proces vil tage omkring ti til tredive minutter afhængig af kravet om din krop. Sid stille og vente, indtil din tid er op. Når du er færdig, skal du blot tage ud kontaktpuderne eller sætte padler ned og drej Rife maskinen.


Sådan bruges en udbredt maskine. Find ud af, hvilken type udbredt maskine du har.
Sådan bruges en udbredt maskine. Find ud af, hvilken type udbredt maskine du har.

Husk, at de fordringer på effektiviteten af ​​den Rife maskine udelukkende er baseret på en udtalelse fra sine brugere. Den Rife maskine måske eller måske ikke arbejde for at helbrede, hvad sygdom du har. På trods af de kontroverser kredser omkring brugen af ​​Rife maskiner, vil det ikke skade at prøve, da der ikke har været påstande om negative eller skadelige bivirkninger fra det.