E2h

Sådan dokumenteres falder i langvarig pleje

Korrekt journalføring og dokumentation er meget vigtigt, når du betjener en langvarig pleje facilitet. Det mandat, at du skal holde styr på alle de medicinske pleje gives til beboerne i dit anlæg, herunder sygdom og skader, der kan være påført dem. Når vi beskæftiger os med de ældre, falder er en fælles begivenhed. Disse bør nøje og korrekt dokumenteret. Disse dokumenter, som du får brug for i tilfælde af juridiske spørgsmål, der kan opstå senere. Sørg for at din langvarig pleje facilitet sikkert og ideelt indrettet til patienter, som kræver langvarig pleje og for ældre. Falls kan opstå når som helst med de ældre gennem ingen fejl af dine medarbejdere eller dit anlæg.

Her er tips om, hvordan man kan dokumentere fald i langvarig pleje.

Sådan dokumenteres falder i langvarig pleje. Hold en detaljeret registrering af efteråret.
Sådan dokumenteres falder i langvarig pleje. Hold en detaljeret registrering af efteråret.

  1. Hold en detaljeret registrering af efteråret. Angiv den tid, dato og den nøjagtige placering og hvordan faldet indtraf. Medtag beboerens navn og medicinske tilstand i posten. Informer beboerens værge eller et familiemedlem om efteråret. Omfatter den tid, dato og den person, du talte med, når du har foretaget opkaldet til beboerens familie eller værge. Notér kernen i din samtale, og hvad deres anvisninger, kommentarer og anmodninger.
  2. Der kan være nogle vidner i anlægget såsom andre medarbejdere, kolleger beboere og besøgende. Vær sikker på at få deres fuld højde for hændelsen og sætte dem skriftligt. Få deres navne og medtage dem i din rekord. Spørg vidnerne til at underskrive og datere den indspillede hensyn til hændelsen.
  3. Tilføj en detaljeret rapport om de behandlinger beboeren havde modtaget på grund af fald. Medtag selv mindre detaljer. Har beboeren kontrolleres af en læge, selvom faldet er meget lille, og der er ingen synlige tegn på skader. Den medicinske professionelle kan foretage en detaljeret vurdering af tilstanden af ​​anlægget bopæl. Medtag de medicinske resultater og anbefalede behandling i posten. Lægen skal også underskrive og datere fund.
  4. Har dine poster kontrolleret af dit anlæg advokat. Hver record skal være juridisk bindende og i overensstemmelse med reglerne i driften af ​​et langvarig pleje facilitet. Du kan bruge disse dokumenter og aktstykker, som konkret bevis på, at du har givet den rette mængde af pleje til en person hjemmehørende i tilfælde et familiemedlem eller beboeren beslutter at sagsøge dig senere for ikke at give tilstrækkelig pleje og behandling som følge af syndefaldet.
  5. Indret en kopi af alle dine dokumenter i beboerens journal. Du bør også sende en kopi til familiemedlem eller værge på rekord. Indret dem med dit navn og kontaktoplysninger. Opbevar den originale kopi med dine andre facility dokumenter korrekt mærket.

Sørg for, at din langsigtede pleje facilitet er et sikkert miljø for alle beboere. Undgå farer, der kan hæmme mobiliteten for beboerne og yde gelænder og støtte på kritiske områder såsom badeværelser og toiletter, og i nogle inventar som senge. Holde dokumenteret alt vil hjælpe med at holde dig fra at få viklet ind i juridiske spørgsmål.