E2h

Sådan falske syg til at blive hjemme fra skole

Nogle gange kan du bare ikke kan gå i skole

Nogle gange kan du bare ikke kan gå i skole. Hvis du havde en kamp med din bedste ven og ikke kan klare hende, eller du ikke er forberedt på quizzen i historie klasse, der er noget du kan gøre for at blive hjemme. Hvis du følger disse trin, vil du være i stand til at fake syg, så du kan blive hjemme fra skole.

Materialer:
Vask klud
Varmt vand
Objekt med en dårlig lugt (dirty tennissko, forkælet mælk, noget med en lugt, du ikke kan lide)

  1. Vælg dine symptomer og sygdom. Det første skridt til faking syg, er at beslutte, hvilken slags syge du ønsker at være. Du kan være kvalme, feber eller bare har en dårlig mave. Vælg hvilken du ønsker at være, og derefter følge de resterende trin med, at sygdom i tankerne.
  2. Forsinkelse komme ud af sengen. Hvis du normalt springe ud af sengen for at blive klar, ikke. Hvis du normalt trække dækker tilbage over dit hoved og skjule, det er hvor du vil begynde at vise symptomer. Må ikke jamre eller stønne højlydt. I stedet bare lægge rundt, indtil din mor eller far kommer ind for at trække dækker off.
  3. Hæv din kropstemperatur. Hvis du kan, få op tidligt at forberede sig, før nogen andre er vågen. Kør varmt vand på en vaskeklud. Derefter tage vaskeklud i seng med dig. Tuck det under din arm eller lægge den på din pande, indtil du føler dig varm. Du kan også overveje at komme op og gøre et par sprællemænd at få varme og har en lille sved, så du vil føle klam. Uanset hvad du gør, bare ikke blive fanget.
  4. Må ikke overdrive det. Du ønsker ikke at ende op på lægens kontor i stedet for skolen. Undgå falske opkast eller angiver, at du er i stærke smerter. Må ikke opvarmes et termometer, som du har set på tv-shows, det aldrig virker.
  5. Prøv en sur lugt. Har du nogensinde bemærket, hvordan en dårlig lugt, vil gøre dit ansigt kradser op og din mave lidt utilpas? Opret denne effekt på din egen ved at snuse en beskidt sko eller andet frygtelig lugt lige før din mor kommer til at vække dig. Bare en sniffe, og du vil føle du er virkelig syg, så du vil være i stand til at eftergøre det nemt.
  6. Hold din historie enkel. Du bliver fanget i løgne, når du forsøger at dække eller over forklare. I stedet holde det simpelt. Fortæl dine forældre, du ikke føler dig godt. Lad dem stille spørgsmål, hvis de har brug for at vide mere om dine symptomer. Hvis du begynder at vandre omkring en mavepine eller tænker du har feber, vil dine forældre få mistænkelige, fordi du er snakkesalig og nervøs.

Sådan falske syg til at blive hjemme fra skole. Vælg dine symptomer og sygdom.
Sådan falske syg til at blive hjemme fra skole. Vælg dine symptomer og sygdom.

Faking syge er ikke den bedste idé at komme ud af skolen, fordi du ligger med dine forældre. Stadig hvis du har brug at fake syg for at få en fridag, skal du følge disse trin, og du bør være okay. Bare ikke gøre det til en vane eller dine forældre vil vide.