E2h

Sådan finder du alternative behandlingsformer til behandling af prostatacancer

Prostatakræft er en langsomt voksende kræft i mandlige reproduktive organ, der kan sprede sig til andre dele af kroppen, især til lymfeknuder og knogler. Den kræft rammer oftest de mænd i halvtredserne og kan ikke realiseres, fordi kræften aldrig kan manifestere nogen symptomer og derfor kan diagnosticeres senere, når kræften har spredt sig og påvirket andre organer eller patienten kan dø på grund af en sygdom, helt uden forbindelse med prostatacancer.

Årsagerne til prostatakræft er stadig ukendt, men de risici kan henføres til en mands alder, livsstil, medicin, race, genetik og kost.

Selvom nogle patienter er afhængige af kirurgi, kemoterapi og strålebehandlinger til at bekæmpe en yderligere vækst af prostatacancerceller, andre ønsker at finde andre ikke-invasive former for behandlinger. Her er nogle ideer.

Sådan finder du alternative behandlingsformer til behandling af prostatacancer. Alternative behandlinger for prostatakræft medfører adskillige ændringer i din livsstil og daglige rutine.
Sådan finder du alternative behandlingsformer til behandling af prostatacancer. Alternative behandlinger for prostatakræft medfører adskillige ændringer i din livsstil og daglige rutine.

  1. Der er en højere succesrate for brug af konventionel behandling såsom radikal prostatektomi, når prostatakræft er stadig i A-og B stadier hvori væksten er stadig begrænset til prostata kirtler. Recovery tid fra operation kan tage op til seks måneder.
  2. Alternative behandlinger for prostatakræft medfører adskillige ændringer i din livsstil og daglige rutine. Der er en liste af ting at undgå, og du bliver nødt til at ændre din kost. Du kan også blive bedt om at tage oral kosttilskud, har en ny øvelse program, og gennemgå stress lederuddannelse og hormonelle balance proces.
  3. Undgå rygning, drikke indeholdende koffein, alkohol, kunstige sødestoffer, raffineret stivelse og sukker og fedtholdige fødevarer. De fleste prostatakræft ofre lider også af højt blodtryk. Din kost skal omfatte friske grøntsager og frugter, hele korn, saft fra økologisk dyrkede frugter og grøntsager, begrænsede størrelse af nogle nødder, frø, kød, fisk, økologisk fjerkræ og æg. Destilleret og kildevand anbefales.
  4. Forøg dine mundtlige kosttilskud bestående af vitaminer, mineraler, omega-3 fedtsyrer, aminosyrer og enzymer. Det vil også være en fordel at tage højere doser af vitaminerne A, C, D, E og B3 og andre B-vitaminer.
  5. Tag med på en ny øvelse program, der vil blive trukket ud til dig af en kvalificeret terapeut. Afgiftning anbefales. Yderligere forskes der om virkningerne af granatæble saft for at forhindre en gentagelse af prostatakræft. Aktuelle forskningsresultater har meget positive resultater. Lycopen-rige fødevarer er også anbefales, da disse er høj i antioxidanter, der holder cellerne sunde. Solskin og frisk luft også hjælpe med at holde dine celler og hele din krop sund.
  6. Kinesisk medicin eller mere almindeligt kendt og traditionel kinesisk medicin kan være en alternativ form for prostatakræft behandling. De har tid-testede urte-opskrifter og metoder, der har gjort underværker. Metoden indebærer at søge og identificere de uligheder indenfor og udenfor kroppen og genoprette balancen. Det kan involvere akupunktur, kinesisk urtemedicin, fødevarer terapi og åndedrætsøvelser og teknikker.
  7. Besøg Health samfund hjemmeside for at lære mere om alternative tilgange til kræftbehandling. For dybdegående viden om prostatakræft og kliniske forsøg, kan du besøge National Cancer Institute hjemmeside.

Konsultere en kvalificeret naturopathic læge, før der iværksættes alternative behandlinger for prostatakræft. Have en grundig krop undersøgelse og arbejde sammen med lægen at sikre, at du gendanne og forhindre kræften i at gentage.