E2h

Sådan finder du den bedste ansigts ar behandling

Der er forskellige ansigtsbehandlinger ar behandlinger

Der er forskellige ansigtsbehandlinger ar behandlinger, der er tilgængelige, afhængigt af alvorligheden af ​​arret. En masse mennesker får ar fra acne eller fra ulykker. Ar kan være grimme og kan falde en persons selvtillid. De forskellige ar behandlinger er i stand til eliminering eller formindskelse af forekomsten af ​​ar i ansigtet. Disse behandlinger er bedre end at bruge make-up til dækning af ar, som resultat er permanent.

Her er nogle af de bedste ansigtsbehandlinger ar behandlinger, der er tilgængelige:

Sådan finder du den bedste ansigts ar behandling. Der er forskellige ansigtsbehandlinger ar behandlinger.
Sådan finder du den bedste ansigts ar behandling. Der er forskellige ansigtsbehandlinger ar behandlinger.

  1. Ansigts cremer. Facial cremer er de bedste acne behandlinger, der anvendes til ar, der ikke er så dyb. Der er forskellige ansigtscremer, der er tilgængelige på markedet. Før du køber en ansigtscreme, bliver du nødt til at rådføre sig med en hudlæge for at sørge for, at cremen du vil købe passer den type af din hud. Disse ansigts cremer eliminerer ikke ar helt, men de kan lysne de mørke pletter af arret og også gøre arret mindre mærkbar. Brug ikke ansigts creme på ar, der er stadig friske. Vente på huden for at lukke før spredning creme til at forhindre irritation. Dette er kendt som den billigste metode til ansigtsbehandling ar behandling.
  2. Laser ar behandling. Laser behandling er bedst for forskellige typer ardannelse. Denne metode kan fjerne ar fra sår og keloider. Det fjerner ar helt og efterlader huden glat. En laser hud behandling skal muligvis gentages flere gange, hvis ar er dybt. Du bliver nødt til at konsultere din hudlæge for at se, om du kan gennemgå laser acne behandling, som du kan have nogle medicinske tilstande eller kan tage noget medicin, der kan påvirke resultatet af behandlingen. Laser treatement for acne er en ambulant procedure, og kan mindske op til 50% af den ardannelse efter en session. Denne fremgangsmåde betragtes som den dyreste behandling for at fjerne facial ardannelse.
  3. Microderm. Microderm eller microdermabrasion er en ikke-kirurgisk procedure, der anvendes til ar fjernelse. Microdermabrasion sker ved gnidning fine krystaller i arret hud. Den gnide bevægelse hjælper med at fjerne de døde hudceller og afslører nye hud nedenunder den døde hud. Denne procedure er bedst for folk, der kun har lette og overfladiske ansigtet ar. Der er også ansigtet ar, der er rejst fra huden, såsom en keloid. Dette er også den behandling, der er bedst til de typer af ardannelse. Før de indleder microdermabrasion, skal du kontakte din hudlæge om virkningerne af proceduren.

Det er de bedste behandlinger

Det er de bedste behandlinger, der anvendes til ansigtet ardannelse. Proceduren succes afhænger af sværhedsgraden af ​​arret og hvordan du vil tage af dit ansigt. Den kan også afhænge af den type af huden personen har. Nogle mennesker kan opleve, at ansigts cremer gøre arbejdet med at fjerne ar. Andre mennesker vælger laserbehandling, som ansigts creme ikke virker. Under nogen behandling, som du planlægger at gøre, skal du først konsultere din hudlæge eller læge for at sikre, at den anvendte metode er sikkert for dig.