E2h

Sådan finder du et online apotek for billig medicin

Online apoteker er nyttige for kunder

Online apoteker er nyttige for kunder, der ønsker at spare tid eller ikke ønsker at vente på deres læges tilgængelighed. Online apoteker stort set er sammenlignelige med apoteker, og det system, som de lægemidler, er købt og modtaget, er den største forskel. Nogle kunder mener, at dette er mere praktisk end at rejse til et lokalt apotek. Men man skal huske, at opkøb fra et individ med kun en e-mail-adresse, ikke en hjemmeside, som i sidste ende vil bede om en betaling, er mest sandsynligt snydere dig. Det er vigtigt at vide, hvor at placere dine ordrer.

Disse er nogle af de hjemmesider stemte med kunder til at være blandt de bedste online apoteker med de bedste priser på billige lægemidler:

  1. Aclesia . Det blev grundlagt i 2007. Dette kan være et nyt selskab, men det er blevet drevet af den samme velrenommerede team som bag 4RX (http://www.4rx.com/), som er kendt for sine sikker bestilling tjenester. Du kan finde et godt udvalg af ikke-kontrollerede generika til rimelige priser.
  2. 4rx.com . De er det eneste online apotek med en "in house" kvalitetskontrol afdeling. Du kan købe nogle af de billigste generiske lægemidler med en 10% rabat på alle re-ordrer. Denne online-apotek sælger lægemidler, der er væsentligt billigere end de fleste.
  3. Generic4all.com . Denne hjemmeside har bevaret sit gode image ved at have ingen klager og ingen retssager. De er dedikeret til professionel kundeservice, kvalitet og lave priser.
  4. Rxstore.net . Dette er udelukkende for amerikanske baserede borgere. De har som regel en en-dag levering til rimelige priser. Som pr kundernes mening er dette en, hvis ikke de billigste online-apoteker. Deres live hjælp med kundeservice repræsentant er åben 24/7.
  5. BM apotek . Dette er en meget billig online butik med et godt udvalg af ikke-kontrollerede lægemidler. De har også en bekræftet Sikkert site drevet McAfee Inc. Du kan læse nogle udtalelser af glade og tilfredse kunder, som har været transaktionsomkostninger via denne hjemmeside.
  6. Friendlyclinic.com . Denne online apotek skibe deres medicin udelukkende til amerikanske kunder. De kræver ikke forudgående recept og tilbyder sikker bestilling. De tilbyder lave priser og Fed-Ex overnight shipping.
  7. Topills.com . Denne hjemmeside koncentrerer sig om mærkevarer lægemidler. Hvis du er på udkig efter godt valg for antibiotika, nogle slankepiller, hårtab eller medicin for erektil dysfunktion, er det for dig.

I tilfælde af tvivl om af de ovennævnte apoteker, kan du overveje at prøve følgende: køre din webbrowser og åbne alle populære søgemaskine. For eksempel har du i tvivl om sidstnævnte hjemmeside, du skal skrive i søgefeltet, preview www.topills.com .

De fleste af søgeresultaterne skal vises flere hjemmesider

Sådan finder du et online apotek for billig medicin. Online apoteker er nyttige for kunder.
Sådan finder du et online apotek for billig medicin. Online apoteker er nyttige for kunder.

De fleste af søgeresultaterne skal vises flere hjemmesider, der gennemgår den særlige apotek troværdighed og omdømme siden deres debut i online-forretning. Disse anmeldelse hjemmesider har brugernes kommentarer og vurderinger. Din beslutning om at købe for første gang bør være stærkt baseret på opfattelsen blandt de forbrugere, og antallet af rating stjerner, de havde tjent. Du kan også overveje den lave receptpligtig medicin omkostninger og de fragtpriser. Det betyder ikke, at den billigere de er, jo mere effektiv de end er. Du er nødt til at gøre mere forhåndsvisning aflæsninger for dig at afgøre, hvilken apotek for at købe fra. Må ikke bestille medicin fra et land, der ikke tillader import af receptpligtig medicin. Chancerne er, at medicinen ikke vil komme til dig på alle. Vær forsigtig.