E2h

Sådan finder du mærker af nikotintyggegummi

Et tyggegummi er nok det sidste

Et tyggegummi er nok det sidste, du ville synes, at kunne hjælpe dig sparke den dårlige vane med at ryge, men det er bestemt en mulighed, at du nødt til at overveje. Trods bliver kendt for at forårsage mange typer af kræft samt luftvejssygdomme, har rygning været en meget populær vane blandt mange medlemmer af befolkningen. Mens der er ingen mangel på kampagner, der er beregnet til at holde folk fra at ryge og at tilskynde dem, der ryger til at opgive den usunde vane, har det aldrig været så nemt at bare holde op kold tyrker.

Rygning er en afhængighed og ligesom enhver anden afhængighed, det er noget, der bare ikke let kan gives op. Den handling at ryge tillader en person at få nikotin i deres system, og da hjernen er følsom over for nikotin, hjernen bliver meget afhængig af denne stimulus. Mens person kan hævde, at rygning ikke nødvendigvis gøre én føler sig bedre eller føle en høj lighed med andre lægemidler, hjernen registrerer det i en helt anden måde. Hjernen vil afføle vist niveau af nikotin og ville forvente, at den samme mængde vil være til stede i rygerens systemet på et givet tidspunkt. Dette gør rygeren føler trang til at ryge igen.

Sådan finder du mærker af nikotintyggegummi. Et tyggegummi er nok det sidste.
Sådan finder du mærker af nikotintyggegummi. Et tyggegummi er nok det sidste.

Der er nu tyggegummi, der er beregnet til at erstatte kroppens kvote af nikotin til en given dag. Disse kommer i flavored varianter, der er beregnet til at være tilpasses afhængigt af, hvor meget en person brugt til at ryge.

  1. Et af de mest kendte mærker i denne industri er Nicorette . Den mest populære variant af dette mærke er mynte tyggegummi. Dette anses for at være mid-priced alternativ i forhold til de andre mærker, der er tilgængelige på markedet. Hvis du spørger nogen ryger eller tidligere der har prøvet et tyggegummi med nikotin i det, ville de sandsynligvis nævne dette mærke.
  2. En anden kendt mærke er Nicotrol . Interessant er det meget dyre i forhold til Nicorette - prissat næsten dobbelt så meget. Gummiet skal tygges indtil rygeren føler en prikkende fornemmelse. Når det begynder at føle på den måde, at tygges op tyggegummi bør sættes under tungen. Overfladen af ​​munden under tungen har en særskilt egenskab at være i stand til at fremskynde absorption fremgangsmåde til nikotin.
  3. Det billigste mærke på markedet er Habitrol . Det kommer i mint naturlig gummi og frugtsmag. Det virker lige så godt som de andre mærker og også kommer i to doser. Den 2 mg dosis er beregnet til dem, der ryger mindre end tyve cigaretter om dagen, mens 4 mg dosis er for dem, der ryger mere end 20 pinde (eller en pack) cigaretter om dagen. Der er også en xylitol gummi for dem, der ønsker sukkerfri gummi.

Uanset hvilket mærke du vælger

Uanset hvilket mærke du vælger, skal du være meget stolt over, at du tager initiativ til at bryde den vane og tage kontrol over din egen krop og fremtid. Gum er helt sikkert en mere gunstig alternativ til rygning et par pinde eller pakker om dagen. Og hvis du sigter på at fjerne din afhængighed af nikotin helt, ville dette være en god start.