E2h

Sådan fjerne nat twitches

Nat krampetrækninger er en af de mest generende søvnforstyrrelser

Nat krampetrækninger er en af de mest generende søvnforstyrrelser. Trækninger kan være irriterende, ikke blot til den der oplever de ryk, men også den person, de deler seng med. Mens de fleste mennesker finder trøst i den oplagte løsning for bare at sove i separate senge, er der stadig udveje af problemet. Disse løsninger kan variere nogle endda være måde over toppen og placebo til dem, der kan have videnskabelige forklaringer. Endnu, er det bedst at finde årsagen til denne sygdom, før man finde mulige løsninger til at løse problemet.

Night ryk sker

Night ryk sker, når musklerne kontrakt så pludselig slip ufrivilligt. Det kan være et resultat af træthed og stress. Medicin, der er truffet til at behandle andre sygdomme kan også forårsage nat ryk. Selv koffein kan forårsage dette, da et anspændt nervesystem normalt resulterer i nat ryk.

Hjernen lander impulser under søvn

Sådan fjerne nat twitches. Nat krampetrækninger er en af de mest generende søvnforstyrrelser.
Sådan fjerne nat twitches. Nat krampetrækninger er en af de mest generende søvnforstyrrelser.

Hjernen lander impulser under søvn. Hjernen af en træt person, der går til at sove losser flere impulser, at det gør musklerne spjæt og ryk. Før man skal sove, til sit bedste gå ind i en afslappende aktivitet, så hjernen kan losse nogle af de overskydende impulser, mens du stadig er vågen. En afslappende bad med aromatisk olie kan hjælpe kroppen slappe lidt af. Lavendel er en aromatisk urt, der hjælper med at give en afslappende søvn. Lytte til blød musik kan betingelse hjernen til at hvile og gør det mere
afslappet.

Varm mælk eller kamille te er et godt alternativ

Varm mælk eller kamille te er et godt alternativ, da de begge hjælpe med at lindre stress. Anvendelse af en varm komprimere i 10 til 15 minutter til trætte muskler før rammer sæk er også anbefales. Hvis benmusklerne blev anvendt i anstrengende aktivitet
i løbet af dagen, er massage og strækninger og hæve dem op på en skammel eller en pude nyttigt at forebygge kramper.

Mineral mangel er også ses som en af årsagerne til natten ryk

Mineral mangel er også ses som en af årsagerne til natten ryk. En mangel i udbuddet af magnesium, calcium og kalium får musklerne til at krampe og kontrakt. Tager i mineraltilskud bør gøre det trick, samt at spise fødevarer rige på disse mineraler. Spise fødevarer rige på calcium eller drikke kalktilskud også hjælpe med at forebygge muskelkramper, fordi denne mineral tjener sin rolle i muskelvækst og sammentrækning.

B-vitaminer kan hjælpe med at løse problemerne med nervesystemet

Hjernen lander impulser under søvn. Varm mælk eller kamille te er et godt alternativ.
Hjernen lander impulser under søvn. Varm mælk eller kamille te er et godt alternativ.

B-vitaminer kan hjælpe med at løse problemerne med nervesystemet. Det skal dog bemærkes, at vitamin B12 bedre tages i den sublinguale form end den pilleform som tarmkanalen ikke fuldt absorbere den. Tager i vitaminer og mineraltilskud bør være samtidig at drikke masser af vand for at undgå eventuel koncentration i de vitale organer. Overskydende calcium kan forårsage nyresten.

Nat ryk kan være blot en af symptomerne på en mere kompliceret sygdom i nervesystemet. Hvis dette er tilfældet, kan helbrede kun ske gennem at søge hjælp fra en læge. Sådanne lidelser kan indbefatte Parkinsons sygdom eller Huntingtons chorea. Prøv at lære mere om disse sygdomme og deres symptomer.