E2h

Sådan fjerne stress som en ny mor

Moderskabet er en krævende og beskatte job

Moderskabet er en krævende og beskatte job. Og det er en endnu mere skræmmende opgave for nogen, der har et nyfødt barn. Bortset fra stress af fødslen, post partum depression, især for første gang mødre, er en mulighed. Eliminering stress som en ny mor er så afgørende at moderskabet en berigende oplevelse. Her er nogle tips til at hjælpe dig med at fjerne stress.

Sådan fjerne stress som en ny mor. Trække på hjælp fra dine kære.
Sådan fjerne stress som en ny mor. Trække på hjælp fra dine kære.

  1. Trække på hjælp fra dine kære. Nære familiemedlemmer, især første gang bedsteforældre, er en ny mors første linje i støtte. Anmod om din familie til at hjælpe dig med at tage sig af husholdningen især under de afgørende dage efter fødslen. På denne måde kan en tidsplan skal plottes ud til at vige for familiemedlemmer, der er villige til at hjælpe i deres fritid.
  2. Kom op med rutiner og overhold dem. Rutiner er vigtige for et nyfødt barn, da det hjælper med at lette ham i daglige aktiviteter. Mens en nyfødt barns tidsplan er uregelmæssig, da hans vågne og fodring timer varierer, få ham brugt til en fast rutine vil hjælpe ham med at blive afslappet og rolig. Desuden klæber til faste rutiner er vigtig. Må ikke pludselig ændre et barns fodring eller bad tid som denne tilsyneladende lille afbrydelse kunne føre til stressende raserianfald passer.
  3. Gør det til et punkt at holde dig selv i et godt helbred. Tage sig af dit barns sundhed vil være din vigtigste bekymring. Dette bør dog ikke betyde, at du ikke vil lægge mærke til dine personlige sundhedsmæssige behov. I virkeligheden er dette den mest afgørende tid til at holde sund. Dette er især tilfældet, hvis du amme dit barn. Spise masser af grøntsager og frugter og fange tiltrængt søvn vil bidrage til at øge din energi.
  4. Bevar korrespondance med nære venner. Holde kontakt med venner vil hjælpe dig med at fjerne stress af moderskabet. Dette er endnu mere mening, hvis dine venner har deres egne familier. Dette er fordi de ved præcis, hvad du har at gøre med, og vil ikke tage det imod dig, hvis du sommetider skråle om, hvor stressende et nyt mors liv er.
  5. Observere nogle "mig" tid. Have noget tid for dig selv, vil hjælpe dig med at nytænke og re-fokusere. En time om dagen til at sidde alene på terrassen, eller et par timer i løbet af weekenden at ramme indkøbscenter eller besøge venner, vil helt sikkert hjælpe med at fjerne stress.

Vær åben med din partner om de udfordringer, du står over for som en ny mor. Denne måde, vil du og din partner være i stand til at gøre fælles front og støtte hinanden i denne svære overgang at have et nyt medlem i familien.