E2h

Sådan fjerner vorter med gaffatape

"Nu vil det ikke ondt." Nogensinde hørt en læge siger

"Nu vil det ikke ondt." Nogensinde hørt en læge siger, at lige før hun fryser din vorte off (også kendt som kryokirurgi)? Tror ikke hende. Jeg ved ikke, om det er indefrysning eller skrabning, der gør ondt værre, men efter at have været igennem både en gang før med en plantar vorte på min fod, hele proceduren var ikke en, som jeg nogensinde ville opleve igen (selv vicariously).

Sådan fjerner vorter med gaffatape. Når du vælger gaffatape, gå til alle formål slags.
Sådan fjerner vorter med gaffatape. Når du vælger gaffatape, gå til alle formål slags.

Indtast gaffatape.

Hvad overbeviste mig om at prøve gaffatape til at fjerne vorter var resultaterne af en undersøgelse rapporteret i Archives of Pediatrics og Adolescent Medicine (oktober 2002). Undersøgelsen blev udført på Madigan Army Medical Center nær Tacoma, Washington den 51 patienter (alder 3-22) med vorter. (Seattle og Tacoma har en rivalisering slags så Seattleites især nydt denne undersøgelse, da det gav os masser af nyt materiale.) Af de 26 patienter, der blev behandlet med gaffatape, elimineret 85 procent af deres vorter. Lyder ikke som det imponerende af en succesrate? De 25 patienter, som fik cryosurgery kun havde en 60% succesrate.

Her er et par tips om, hvordan du fjerner vorter med gaffatape:

"nu vil det ikke ondt." nogensinde hørt en læge siger. I undersøgelsen, havde patienterne den gaffatape oven deres vorter i seks dage.
"nu vil det ikke ondt." nogensinde hørt en læge siger. I undersøgelsen, havde patienterne den gaffatape oven deres vorter i seks dage.
  1. Når du vælger gaffatape, gå til alle formål slags. Chancerne er du har en rulle den rundt i huset allerede. Ingen grund til at bruge en high-end version. Det bare så skete det, at min ex anvendt en anden gaffatape, end jeg gjorde - hans var gul og lidt mere let end mine - hvorimod jeg brugte din standard grå.
  2. I undersøgelsen, havde patienterne den gaffatape oven deres vorter i seks dage. Så fjernede båndet, gennemvædet det ramte område i vand og anvendes en smergel bord eller pimpsten at skrabe området. Den gaffatape blev genanvendes den følgende morgen. Denne rutine blev fortsat, indtil vorten gik bort (for højst to måneder).
  3. Vores ansøgning var langt mindre velkontrolleret. Min ex og jeg satte gaffatape på vores søns fod og ville genanvende det, når vi - eller han - bemærket, at det var faldet af. Dette kan betyde, at vores søn ville gå en dag eller to uden nogen gaffatape. Vi fortsatte denne strategi for et par måneder. Vi ikke suge vorten. Jeg plukket på det med en pincet nu og da for at se, om det var klar til at komme ud, men da dette ikke var en aktivitet, som nogen nød, besluttede jeg at bare fortsætte med at anvende den gaffatape dag efter dag efter dag.
  4. Selvom forsøget anvendte gaffatape, som kun lige dækkede vorte, vi brugte strips, der gik langt ud over kanterne af vorte. Jeg har hørt mange beretninger fra folk, der hævder, at den gaffatape bliver på huden uden et problem, men det var ikke vores erfaring. Jeg ville tape kanterne af gaffatape med ekstra tape til at fastgøre det, selv da det gaffatape aldrig opholdt sig i mere end en dag ad gangen (som kan have noget at gøre med aktivitetsniveauet for en syvårig gamle dreng!)
  5. Hvis du undrer dig over hvordan man vurderer dine fremskridt, bør vorten bliver hvidlig og crusty efter et par uger på det mest. Den vorte begynder at se mindre veletablerede og små stykker begynder at flage ud.

Jeg har beskrevet mine afvigelser fra forsøgsprotokollen heri, således at læserne vil forstå, at bruge gaffatape som en vorte remover ikke er raketvidenskab. Når det kommer til børn, behandling af denne type er forholdsvis smertefri, og hvis det ikke virker, kan du altid Segue til behandling på lægens kontor, ikke desto værre for slid.

Du ønsker at høre den lykkelige slutning

Du ønsker at høre den lykkelige slutning, jeg kender: Ja, vorte kom ud (endelig!) efter et sted mellem to til tre måneder. I mellemtiden er der imidlertid en anden dukkede op i nærheden. Sandsynligvis fordi vi var i stand til at fange, at man tidligere, det tog kun et par uger til at fjerne den anden vorte via gaffatape terapi.