E2h

Sådan gør du et knæ push up

Motion har længe været i fokus for et godt helbred, men ikke alle er egnet til standardformularer. Med så mange stilarter at vælge imellem, kan du koncentrere dig om muskeltonus, krop tone og form, vægttab og bedre helbred.

Fra vægttræning til vægttab push ups er en standard bevægelse

Fra vægttræning til vægttab push ups er en standard bevægelse. Selv yoga har sin egen form for push-ups. For mænd har dette været en måde at opbygge armmuskel samtidig konkurrerer med hinanden på en god natured måde. Men for kvinder push ups har været en af ​​de hårdeste og mest ubrugelige øvelse danner påkrævet.

Det er derfor

Sådan gør du et knæ push up. Fra vægttræning til vægttab push ups er en standard bevægelse.
Sådan gør du et knæ push up. Fra vægttræning til vægttab push ups er en standard bevægelse.

Det er derfor, vi har ændret push up fra den standard til den mere komfortabel og nyttig form af et knæ push up. Selv om det er lettere at gøre det bygger muskler og styrke på samme måde som en standard push up. Der er mindre risiko for skade for en person med en rygskade og bygger arm muskler i arme, der ikke har nogen muskel til at begynde med.

Knee push ups er gode til arm og bryst muskelstyrke, giver en god abdominal bygmester, mens den samlede præstation er forbedret. Dette har været kendt som en måde for kvinder at gøre push ups i fortiden, men i dag er det en acceptabel form for mænd i inddrivelse mod skader og kvinder at komme sig efter vægttab gennem kosten alene.

Ved hjælp af den korrekte position for et knæ push up vigtigt. Du skal bruge dine arme til at sænke og hæve din krop. Mens dine knæ er på jorden og din ryg er lige du vil arbejde i sæt. Hver push up er en optakt til din næste push up, så det bedre din position jo mere effektiv din træning program vil være.

Først Få på dine hænder og knæ i den vovse position

Først Få på dine hænder og knæ i den vovse position. Dine knæ skal være komfortabelt selv med dine hofter. Placer dine hænder lidt ud fra dine skuldre, palme ned, fingre lidt fra hinanden, og flade til jorden. Din ryg skal ikke bøjet eller hævet. Det skal være lige.

Først få på dine hænder og knæ i den vovse position. Gør ti af knæet push ups.
Først få på dine hænder og knæ i den vovse position. Gør ti af knæet push ups.

Flyt nu dine knæ baglæns væk fra dine hofter, indtil din ryg er endnu. Hold hænderne fladt til jorden. Når komfortabel bøje benene opad og krydse dine fødder. Dette er den korrekte position, når du er rejst og klar til start.

Mens der i vovse position med knæene væk fra dine hofter og din ryg straight du er klar til at begynde. Lad ikke din ryg sving. Tag en dyb indånding og lad det langsomt ud. Sænk din krop, indtil dine skuldre er omkring otte inches fra jorden. Så hæve din krop tilbage til begyndelsen position.

Gør ti af knæet push ups

Gør ti af knæet push ups, hvile i et minut og derefter gøre ti mere. Gentages fem gange, en gang om dagen. Efter din føler din styrke begynde at bygge øge antallet af push ups og lavere dig tættere på jorden hver gang. Du kan øge antallet af push-ups eller antallet af sæt hver sjette uge.