E2h

Sådan gør du hovedbund calisthenics for hovedpine relief

Calisthenics er en form for motion

Calisthenics er en form for motion, som du kan gøre med rytmisk bevægelse. Nogle calisthenics øvelser er lunges, crunches, sidde-ups, sprællemænd, squats, flutter spark og mange flere. Ukendt for mange mennesker, kan calisthenics også bruges til at lindre hovedpine. Du kan gøre dette, mens du er på kontoret eller tager en pause fra dine aktiviteter. Det er temmelig nemt at udføre denne øvelse. Bare følg de enkle trin herunder.
Her er de trin, du kan følge, hvis du ønsker at gøre calisthenics at lette hovedpine:

  • Forberedelse. Du kan udføre hovedbund calisthenics hvis du føler en masse stress, eller hvis du har en hovedpine. Denne øvelse kan lindre smerter og at du føler dig bedre. Vælg et sted, hvor det er rolig og afslappet, så du kan prøve og meditere, mens du laver øvelsen. Hvis det vil være med til at lette din hovedpine, spille nogle afslappende musik til at berolige nerverne.
  • Masserer dit hoved. Begynd ved at holde hænderne ud og sprede fingrene. Placer dine hænder på hver side af hovedet og begynder at massere bruge dine fingerpuderne. Sørg for at du massere dit hoved i en cirkulær bevægelse. Du kan gøre det masserer proces langsomt at lade dit hoved føles alle bevægelserne. Brug alle de fingre, især dine tommelfingre, da dette kan give et stort pres til hovedet og kan være den mest nyttige. Gør det masserende proces for et par minutter, indtil du føler dig bedre. Luk øjnene, hvis det vil hjælpe dig koncentrere dig om hvad du laver.
  • Videnskaben bag calisthenics. Scalp calisthenics kan lindre hovedpine, fordi som du massage, blodcirkulationen bliver bedre. Det betyder også, at mere blod pumpes til din hjerne og det kan lindre din hovedpine eller det kan mindske den tid, du oplever hovedpine. Den masserer bevægelse hjælper med at reducere muskelspændinger, at hovedet føles. Dette er en meget nyttig øvelse, du kan gøre hvor som helst, hvis du føler, at en hovedpine kommer på. Du kan også gøre facial calisthenics for at mindske stress på dit ansigt. Doing ansigtet calisthenics kan lære dig at styre dine ansigtsmuskler at mindske presset på dem.


Det er de trin

Sådan gør du hovedbund calisthenics for hovedpine relief. Videnskaben bag calisthenics.
Sådan gør du hovedbund calisthenics for hovedpine relief. Videnskaben bag calisthenics.

Det er de trin, du skal følge, hvis du ønsker at gøre hovedbund calisthenics for hovedpine relief. Dette er en fantastisk måde at lindre din hovedpine, især hvis du arbejder i et meget stressende miljø. Tag små pauser til at gå til et roligt sted og massere dit hoved. Dette vil gøre dig føle sig bedre og bedre i stand til at klare dagen.
Hvis du har tid, kan du også udføre kroppen calisthenics. Dette vil udvikle din krop og gøre dig mere fleksibel og yndefuld. Dette er også en god øvelse, hvis du ønsker at bevare din vægt. At vide mere om calisthenics, kan du læse om nogle af de øvelser, som du kan gøre. Gå til webstedet bodyfatburningtips.com at læse op på fordelene ved at gøre calisthenics.