E2h

Sådan gør du skalaen kropsholdning i yoga

Øve yoga er en god form for motion

Øve yoga er en god form for motion. Det kan også løfte humøret og slippe af med de giftstoffer, som du har i din krop. Nogle mennesker foretrækker at gøre yogaøvelser snarere end andre anstrengende aktiviteter, som de får til at udøve uden at skulle gøre hurtige bevægelser. Yoga består af mange forskellige stillinger som er målrettet mod forskellige dele af kroppen. En af stillingerne er skalaen arbejdsstillinger eller Tolasana. At vide hvordan man gør skalaen kropsholdning i yoga, skal du følge trinene herunder.
Her er de trin til, hvordan du kan gøre skalaen kropsholdning i yoga:

  • Påmindelser. Før du forsøger at gøre noget udgør i yoga, så sørg for, at din krop er godt varmet op. Laver nogle rejser uden opvarmning kan belaste dine muskler, og det kan skade dig. Hvis du føler, at du ikke kan gøre stillingen endnu, prøve at gøre grundlæggende positurer først, så din krop kan vænne sig til den strækning. Efter et par yoga sessioner, kan du prøve at gøre mere avancerede udgør.
  • Må lotusstillingen. Den første ting, du skal gøre, er at være på lotus-stilling. For at gøre dette, sidde på gulvet og strække dine ben lige ud foran dig. Bring i dit højre ben, så du cradling det under dig. Bagefter bøje venstre ben og vugge den på toppen af ​​højre ben. Ret ryggen og læner dig tilbage en lille smule. Denne position kan bruges til meditation.
  • Gør skalaen positur. Skalaen udgør er også kendt som den balance udgør. Dette er fordi du bliver nødt til at balancere vægten af ​​hele din krop ved hjælp af dine hænder. Når du står på lotus-stilling, placere dine hænder med forsiden nedad på dine sider på gulvet. Inhale mens du gør dette. Som du ånder ud, bruge dine hænder til at presse dig selv mod gulvet og løft din krop. Mens din krop er suspenderet, musklerne i din mave for at opnå optimale resultater. Hold stillingen i omkring 10 til 15 tæller før sænkning dig selv tilbage på jorden. Gentag trin med dit højre ben på toppen af ​​dit venstre ben.
  • Variation. Nogle mennesker, der allerede anvendes til at gøre skalaen kropsholdning bruge motion blokke. Blokkene er dem, de bruger i stedet ordet for at skubbe deres krop opad. Kun gøre dette, hvis du allerede har mestret det grundlæggende skala kropsholdning. Brug af blokke vil ophøje kroppen højere.


Det er de trin

Sådan gør du skalaen kropsholdning i yoga. Gør skalaen positur.
Sådan gør du skalaen kropsholdning i yoga. Gør skalaen positur.

Det er de trin, du skal følge, hvis du ønsker at gøre skalaen kropsholdning i yoga. Hvis du lige er startet ud med yoga, kan du hjælpe dig selv ved at læse om nogle af de grundlæggende emner. For mere information, gå til webstedet yogabasics.com . På hjemmesiden vil du være i stand til at læse emner vedrørende arbejdsstillinger, Chakra, yoga terapi, yoga 101, meditation og mange flere.
Inden du begynder, kan du ønsker at se til at købe et par grundlæggende for yoga: påklædning, dvd'er, yoga mats, musik og meget mere.