E2h

Sådan helbredelse forstoppelse hos børn naturligt

Den normale sats af afføring varierer fra person til person

Den normale sats af afføring varierer fra person til person. Nogle mennesker kan have til at besvare opkaldet af naturen mindst to gange om dagen. Andre går kun én gang eller bare en gang hver anden dag. På trods af denne store forskelle, er det normale spektrum af afføring fra tre gange dagligt til tre gange på en uge. Forstoppelse opstår, når afføring forekommer mindre end tre om ugen minimum, eller når der er problemer med at fordrive fæces fra kroppen, hvilket kræver en masse dræning og kræfter.

Børns forstoppelse er et presserende problem

Sådan helbredelse forstoppelse hos børn naturligt. Sørg for, at dit barn er godt hydreret.
Sådan helbredelse forstoppelse hos børn naturligt. Sørg for, at dit barn er godt hydreret.

Børns forstoppelse er et presserende problem, enten fra den endeløse litani af klager fra barnet eller værre, manglende dem (hvilket fører til problemer senere). Hvis dit barn er forstoppet, vil du ønsker at finde en løsning, der er naturligt og uskadeligt for barnet. Her er nogle måder, du kan helbrede dine børns forstoppelse gennem naturlige og ikke-skadelige metoder.

  • Sørg for, at dit barn er godt hydreret. Han bør løbende drikke en masse vand. Dette er en forholdsvis almindelig, selv ubemærket, årsag til forstoppelse. Dine tarme ikke kun optage næringsstoffer fra den mad du spiser, de også absorbere vandet fra mad og drikke du tage i. Men hvis du ikke er i stand til at tage nok vand dagligt og er dehydreret, din afføring bliver endnu tørretumbler og hårdere end normalt . Dette skyldes, at kroppen normalt optager en konstant forhold mellem vand, og hvis baseline-niveau af vand i din mad er under det normale, vil afføringen naturligvis blive sværere at udvise, fordi de mangler den bløde konsistens, som kræves til at rejse gennem tarmene og endetarmen.
  • Fiber er også vigtigt for regelmæssig og ikke-forstoppelse afføring. Fiber kommer fra cellulose, en plante kulhydrat, at vi er i stand til at få opsuget. Denne fiber i vores kost ikke kun fælder vand (gør vores afføring blødere og lettere at udvise), men også tjener en rensefunktion ved at "feje ud" taburetten, der sidder fast til væggene i tarmene. Dette vil hjælpe med at forebygge coloncancer og andre maligniteter senere. Du kan få tilstrækkelige mængder af fiber ved at øge andelen af ​​grøntsager (især grønne bladgrøntsager dem, og deres stængler) i din kost. At øge mængden af ​​grøntsager og erstatte deres ækvivalenter i kød og kulhydrater ikke blot forbedrer dit helbred og velvære, men også sænker chancerne for at få forstoppelse.
  • Der er også nogle fødevarer, der fremmer afføring, den mest berømte af disse er rosiner og svesker. Disse fremme regelmæssig afføring gennem de naturlige egenskaber af frugt, og i virkeligheden, i ældreboliger hjem som et supplement i behandlingen af ​​deres forstoppelse brugt. Denne behandling er veltolereret hos børn, og regelmæssige portioner af svesker eller rosiner kan være afgørende for at fremme regelmæssig afføring.
  • Opmuntre dit barn til at have en regelmæssig afføring tidsplan. Han burde være i stand til at udvikle et ritual for at gå til potte. Denne associative uddannelse vil fremme regelmæssig afføring ved at uddanne ham til at kontrollere sine kropsfunktioner, selv ubevidst.


Hvis barnet ikke er i stand til at passere afføring eller gas, der klager over alvorlige mavesmerter, eller gaver med vedvarende opkastninger / fodring intolerance eller ændringer i bevidstheden, kan du se på en sag mere kompliceret end simpel forstoppelse. Bring dit barn til hospitalet og få ham undersøgt af en læge.