E2h

Sådan helbredelse snorken

Visse typer af snorken er nemme at overse

Visse typer af snorken er nemme at overse. Lidt blid, konstant snorken kan endda være beroligende, svarer til at have en kat falder i søvn på dit skød. Den foreslår søvn og afslapning. Faktisk snorke næsten halvdelen af ​​de voksne let fra tid til anden. Men andre former for snorken er forstyrrende, og for et kort øjeblik, ganske foruroligende.

Snorken er forårsaget af obstruktion af luftpassagen i bagsiden af ​​næse og mund. Forhindringen forårsager friktion og vibration af tungen, bløde gane og drøbel.

Er du træt af at vågne op til overjordisk

Er du træt af at vågne op til overjordisk, knap menneskelige lyden af ​​din partner, roommate eller søskende snorken? Eller er du gerningsmanden, uvidende om dine tyranniske natlige lyde. Træt af at være træt på grund af afbrudt søvn? Her er hvordan man kan helbrede snorken.

Sådan helbredelse snorken. For meget løs i nakken.
Sådan helbredelse snorken. For meget løs i nakken.

 1. Tal med snorer. Gerningsmanden vil ikke være at gøre det første skridt til at helbrede snorken før du fortæller ham, at han har en snorken problem. Hvis du ikke allerede har brudt nyheder, så nu er det tid til at gøre det! Du har et ansvar for at tale op - ikke bare for egoistiske grunde, men også for hans fordel (mere om det nedenfor).
 2. Position søvn. Tilbage sveller er de mest modtagelige for snorken. En måde at potentielt helbrede snorken er at sove på din side. Nemmere sagt end gjort, selv om, for en livslang back-sleeper. Back-sveller ofte forsøger at kurere snorken ved at sy en tennisbold på bagsiden af ​​deres pyjamas, så de tiltrækkes mere mod side-sove i løbet af natten.

  Hvis du ikke kan bekæmpe din lyst til at sove på ryggen, så prøv at bruge en tykkere pude til at ophøje dit hoved.

 3. Relaxants. Må ikke drikke så meget alkohol i løbet af aftenen, og huske på, at beroligende piller og sovepiller kan slappe dem vibrerende mund muskler nok til at forårsage snorken så godt.
 4. . Dairy Vi har alle hørt den gamle middel mod søvnløshed - drikke en varm glas mælk. Men mælk forårsager en ophobning af slim i luftvejene i bagsiden af ​​vores hals, så afstå fra at drikke mælk før sengetid eller midt om natten.
 5. For meget løs i nakken. En overvægtig nakke kan snøre din luft passager nok til at ophidse snorken. Motion og vægttab kan hjælpe med at helbrede snorken.
 6. Tørhed. Arid værelse forværrer snorken ved at øge friktionen af musklerne i ryggen af halsen og også forårsager mere tilstoppet næse. At helbrede snorken, så prøv at køre en luftfugter i dit soveværelse, mens du sover.
 7. Forkølelse og allergier. Som netop nævnt, kan nasal overbelastning forårsage ganen, tunge og drøbelen at konvergere og vride under søvn, ligesom et modbydeligt akrobatisk trup. Hvis snorken midlertidigt ensues under en kold, vil det lige så hurtigt forsvinder, når du gendanne. Men hvis du lider af sæsonbetonet eller støv allergi, kan nu være tid til at søge behandling, snorken sandsynligvis ikke den eneste irritation forårsaget af din allergi.
 8. Produkter. Du kan købe vejrtrækning strips til at åbne nasal passager, og derved reducere snorken. Kiosker sælger decongestants, der kan reducere snorken så godt, selv om dette ikke er en tilrådeligt langsigtet kur for snorken.
 9. Se en læge. Heavy snorken er ikke noget, vi kan afvise som en ligegyldig irritation. Hvis du er en tung snorer, bør du planlægge en helbredsundersøgelse med din læge. En medicinsk eksamen er vigtigt for dit helbred og sundheden hos dem omkring dig, hvis blot fordi en god nattesøvn er central for vores sundhed. Ud over dette, vil din læge afgøre, om du lider af en tilstand kendt som søvnapnø. Hvis du har søvnapnø, betyder det, at obstruktiv snorken faktisk får dig til at stoppe vejrtrækningen for sekunder (eller endda så meget som et minut) ad gangen. Din partner / roommate / søskende har måske bemærket, at din vejrtrækning synes at stoppe i en periode, kun at bryde frem i et støjende snorke.

  Men forstyrrelsen til deres søvn er ikke en årsag til bekymring i forhold til det faktum, at langsigtet søvnapnø kan skade dit hjerte. Grundet bortfalder af vejrtrækning, dit blod er mindre iltet, hvilket får dit hjerte til at pumpe hurtigere. Hvis venstre ubehandlet i en længere periode, kan denne øgede belastning føre til en stigning i blodtrykket og endda forårsage dit hjerte til at forstørre. Kontakt din læge for at lære om behandling af søvnapnø.

  Visse typer af snorken er nemme at overse. Forkølelse og allergier.
  Visse typer af snorken er nemme at overse. Forkølelse og allergier.

Ørepropper er ikke svaret

Ørepropper er ikke svaret. Vær proaktiv! Må ikke ignorere tung snorken og fortvivl ikke i det falske forestilling, at snorken er umuligt at helbrede. Hvorvidt tung eller let snorken, kan du helbrede snorken ved at tage skridt hjemme og planlægning af en aftale med din læge.