E2h

Sådan hoster eller nyser korrekt i ærmet

Når du er omkring andre, og du føler et nys eller hoste kommer på, du allerede ved, at det ikke er hensigtsmæssigt at lade bakterier flyve. You got at dække dit nys eller hoste med ærmet for at holde bakterier og vira i at sprede sig. Følg disse trin om, hvordan man nyse eller hoste korrekt i ærmet.

Trin 1

Sådan hoster eller nyser korrekt i ærmet. Hold hænderne af vejen.
Sådan hoster eller nyser korrekt i ærmet. Hold hænderne af vejen.

Hold hænderne af vejen. Selv om de fleste mennesker tror, ​​at hoste eller nysen i en hånd er helt acceptabelt, få indser, at bakterier spredes hurtigt på denne måde. Hvis hænderne ikke vaskes umiddelbart efter en hoste eller nyse i en hånd, vil bakterier spredes til ethvert objekt, der er rørt med den hånd - telefoner, dørhåndtag, mad eller endda andre mennesker. Lad ikke bakterier på huden ved at holde din nøgne hud og hænder væk fra en hoste eller nyse.

Trin 2

Brug kun én arm. Du behøver kun at bruge én arm til korrekt hoster eller nyser i ærmet. Hold ikke din arm op med din hånd. Og prøv ikke at dække dele af din mund med den anden hånd, når du finder din ærmet. Brug en arm, og intet andet. (Ikke din hænder, ikke din anden arm, intet!)

Trin 3

Hold din næse lav. Din næse skal begraves noget i ærmet for at stoppe eventuelle bakterier i at undslippe. Når du begynder at hoste eller nyse, skal du placere din næse under toppen af ​​din arm, så broen af ​​din næse knapt er synligt. Dine næsebor og din mund bør begge være dækket af din ærmet, hvis du har gjort dette korrekt.

Trin 4

Hold din næse tæt på. Målet for området omkring dit albueled.
Hold din næse tæt på. Målet for området omkring dit albueled.

Hold din næse tæt på. Når du begrave din næse for en hoste eller nyse, sikre, at du trykker den fast til din ærmet. Enhver luft mellem din næse eller mund og ærmet vil give mulighed for spredning af bakterier i luften. Undgå dette ved at dække din næse og mund helt.

Trin 5

Målet for området omkring dit albueled. Det bedste sted at hoste eller nyse i ærmet er et område, hvor der er masser af stof. Albueleddet er et perfekt sted at nyse ind. Når bøjet, din arm forme til din næse og mund, hvilket skaber en begrænset område at hoste eller nyse i.

Trin 6

Hoste i tøjet. Endelig hoste eller nyse i ærmet og ingen andre steder. Fabric vil absorbere bakterier fra din hoste eller nyse. Hoster ikke på dine bare arme eller hænder, eller du vil fortsætte med at sprede bakterier. Du skal hoste i tøjet. Og genoverveje dine vaner for at genbruge lommetørklæder eller væv til at hoste ind. Når dine hænder rører en brugt væv, bakterier begynder at sprede sig. (Hvis det er absolut nødvendigt, vaske dine hænder straks bagefter.) Hoste i ærmet korrekt ved hjælp af de teknikker, der nævnes ovenfor, er den acceptabel metode til at gøre det offentligt. Husk at sige "undskyld mig" efter hoste eller nysen i ærmet og din hoste og nysen manerer vil blive værdsat af alle omkring dig.