E2h

Sådan kan du købe receptpligtig medicin i Mexico

Mens Mexico kan være betydeligt mindre økonomisk robust end Europa

Mens Mexico kan være betydeligt mindre økonomisk robust end Europa, betyder det ikke, at det er et fattigt land med en konto. Mexico er et af de rigeste spansktalende lande, og det er uden sammenligning den centrum for handel i den centraleuropæiske region. Det har en respektabel regering, der har jurisdiktion over en enorm område, der har en god størrelse befolkning.

Det er sagt

Sådan kan du købe receptpligtig medicin i mexico. Mens mexico kan være betydeligt mindre økonomisk robust end europa.
Sådan kan du købe receptpligtig medicin i mexico. Mens mexico kan være betydeligt mindre økonomisk robust end europa.

Det er sagt, at købe receptpligtig medicin i Mexico bør ikke være så meget af en risiko. Selv om der kan være en sjælden forekomst af at have falske, er det stadig usandsynligt at ske, hvis du køber din medicin fra velrenommerede kiosker, der er over hele landet. Hvis du er fra tæt på grænsen - stater som Californien, Arizona, New Mexico og Texas-du måske overveje at køre forbi grænsen for at få dine stoffer i Mexico. På grund af den svagere økonomi, er de fleste produkter, der sælges for en masse mindre. Det betyder, at du kan foretage væsentlige besparelser ved at købe din medicin fra Mexico i modsætning til i USA.

Her er hvordan du kan købe receptpligtig medicin i Mexico:

Kender lægemidlet

Kender lægemidlet. Inden vi går til Mexico og passerer grænsen, få detaljerne højre for dit stof først. Hvad er navnet, og hvad er det generiske navn? Mens mærkenavne kan være anderledes, når du krydser grænsen, er det generiske navn menes at være universel for næsten alle lande. Du kan få disse oplysninger fra emballagen af ​​medicinen selv eller fra den lille papirindlæg, der kommer med boksen.

Kend dosis

Gå til enhver velrenommerede kiosker eller apoteker i byen. Giv recept til apoteket på vagt.
Gå til enhver velrenommerede kiosker eller apoteker i byen. Giv recept til apoteket på vagt.

Kend dosis. Dette er meget vigtigt. Kendskab til den rigtige mængde af lægemidlet er afgørende at have en ønsket terapeutisk virkning med medikamentet. Spørg din læge om det.

Få en recept

Få en recept. Du kan have til at få en recept fra en lokal læge i Mexico, hvis du har brug for en recept for at købe det i USA. Worry ikke, doctor afgifter er også relativt billigere i Mexico.

Gå til enhver velrenommerede kiosker eller apoteker i byen

Gå til enhver velrenommerede kiosker eller apoteker i byen. Du kan bruge internettet på forhånd, så du kan få kørselsvejledninger til stedet. Der findes to typer af apoteker i Mexico. De større er de eneste, der får lov til at dispensere lægemidler, som siges at være "kontrolleret". Disse indbefatter antipsykotiske lægemidler og andre medikamenter, der kan misbruges på grund af deres narkotiske virkninger.

Giv recept til apoteket på vagt

Giv recept til apoteket på vagt. Sørg for, at du får den rigtige medicin med den rigtige dosering. Altid dobbelttjekke dit købte lægemiddel, før de forlader stof butik, så du kunne få det straks udskiftes, hvis der har været nogen fejl.

Forinden noget af dette

Forinden noget af dette, skal du kontakte altid din læge først. Hvis han ikke tror, ​​at gå til Mexico for at købe din medicin ikke kan være en god idé, så spørg ham hvorfor. Hvis du er overbevist af hans argumentation, så lytte til hans råd. Skulle du tro andet, så spørg en udtalelse fra en anden læge, og se om du kan få nogen til at stå inde for kvaliteten af ​​lægemidlerne i Mexico.