E2h

Sådan lindre forkølelse

De snøfter

De snøfter, også kendt som en almindelig forkølelse, kan være forårsaget af en række ting. Men symptomerne, at denne type af respiratorisk lidelse bringer er helt standard, uanset årsagen. Normalt vil en almindelig forkølelse medføre symptomer såsom overbelastede næse, vejrtrækningsbesvær, siver af nasale væsker og lignende. I nogle tilfælde vil en kold omfatte symptomer som hvæsen, hoste og ryg og bryst smerter. Desværre, med alle de fremskridt inden for medicin og sundhedspleje, er der ingen øjeblikkelig kur mod en forkølelse. Ja, der er en bred vifte af medicin til rådighed for at fremskynde inddrivelsen processen, men ingen af dem kan give en øjeblikkelig helbredelse. Teknisk set vil du nødt til at vente på din krop til rent faktisk at komme og helbrede fra lidelsen. Når det er sagt, det bedste, du kan gøre, mens din krop heler, er at dulme de kolde symptomer. Her er nogle muligheder for dig til at udforske.

 • Medicin. Indlysende, at når kolde strejker, vil enhver læge værd at hans salt blot anbefale en almindelig forkølelse medicin for at mindske virkningerne af symptomerne. Der findes mange forskellige typer af forkølelsesmedicin fås i håndkøb. For eksempel er NyQuil en af de begunstigede forkølelsesmedicin at afhjælpe løbende næser og overbelastning natten når kulden rammer hårdest. Husk på, at nogle lægemidler kan være effektiv for nogle, men ubrugelig for andre. Dette er normalt, da kroppen af hver person reagerer forskelligt på visse lægemidler. Når det er sagt, så sørg for at konsultere din læge, før bare stolene i den første pille du få dine hænder på.
 • Vand. Læger vil altid anbefale at drikke en masse væske, især vand, når du kontrakt en forkølelse. Ikke blot vil få store doser af vand kunne lindre de symptomer, du lider af, men det vil også fremskynde helingsprocessen. Når du har en kold, skal du sørge for at drikke omkring 10 til 12 glas vand om dagen.
  Sådan lindre forkølelse. Medicin.
  Sådan lindre forkølelse. Medicin.

  Bortset fra vand, kan du supplere din væskeindtag ved at drikke en masse af frisk frugtjuice, har de rig på vitamin C. Undersøgelser vist, at du kan reducere forkølelsessymptomer samt fremskynde tilbagebetalingsperioden fra kulden gennem tunge doser af C-vitamin rige drinks.

 • Vick er. Dette er den populære brand i forbindelse med forkølelse. Det kommer i forskellige former, men den mest effektive form er damp rub. Dybest set er det en mentholated creme, som du kan anvende på dit bryst, ryg, og under din næse. De dampe produceret af cremen vil sive ind i dit åndedrætsorganerne beroligende eventuelle sår samt midlertidig aflastning din nasal passager. Anvendelse damp gnide om morgenen og før sengetid er stærkt anbefales.

  Hvis nasal overbelastning er det største problem, du oplever, overveje at købe en Vick mentholated inhalator. Dette er en mentholated stick, som du kan indsætte i din næse. Du skal blot trække vejret ind og dampene vil rydde op i din næse for en kort tid. Det giver øjeblikkelig, men midlertidig lindring.


Disse er blot nogle af de måder til at lindre symptomer på almindelig forkølelse. Husk på, at der er bogstaveligt talt snesevis af andre muligheder, nogle endda naturmedicin i naturen.