E2h

Sådan lindre ondt i halsen


At have en halsbetændelse er aldrig let - det gør det svært at tale, spise og endda drikke. Der er et par tricks og produkter, du kan prøve at tage væk nogle af ubehag selv. Overvej disse forslag til, hvordan lindre ondt i halsen.

Trin 1

Gurgle med saltvand. Det smager ikke den bedste, men ét middel, der virker til at dulme en halsbetændelse er saltvand. Du behøver ikke at drikke det - bare gurgle med det i 30 sekunder og derefter spytte den ud. Gør dette et par gange om dagen for at yde nødhjælp til dine ømme hals.

Trin 2

Sådan lindre ondt i halsen. Gurgle med saltvand.
Sådan lindre ondt i halsen. Gurgle med saltvand.

Mundskyl virker også. Hvis du ikke kan udholde tanken om at hælde salt vand ind i munden, kan du også gurgle med mundskyl. Den har samme desinfektion og helbredende kvaliteter, salt gør, og du bare kan lide smagen en smule bedre. Én gang om morgenen og en gang om aftenen skulle være tilstrækkeligt. Bare sørge for, at du ikke drikker direkte fra flasken, hvis den deles med andre, eller du kan sprede din ondt i halsen på dem.

Trin 3

Drik noget varmt. En hævdvunden middel til helbredelse en halsbetændelse er langsomt nipper en varm drik. Prøv at drikke en kop kaffe, nogle te, nogle varm chokolade eller endda nogle Neocitrin (citron drink mix mod forkølelse). Du vil blive overrasket over hvor meget bedre din hals vil føle efter en varm drik, selvom det kun er midlertidigt. Varmen fra drikken frakker de områder af din hals, der er betændt. Da du ikke kan føje en varm pack til din hals, en varm drik tjener samme formål af beroligende dit ondt i halsen.

Trin 4

Prøv nogle medicin. Der er utallige medikamenter derude, der hævder at dulme ondt i halsen. Alle varierer i styrke og effektivitet. Du kan søge efter en medicineret hals pastil, der vil dulme din hals og arbejde for at helbrede den. Eller du kan overveje at bruge en hals spray ligesom Chloraseptic, der har samme virkning. Din familie læge bør også være i stand til at anbefale nogle over-the-counter medicin, samt nogle receptpligtig medicin, der skulle hjælpe til at lindre dit ondt i halsen.

Trin 5

Trin 1. Mundskyl virker også.
Trin 1. Mundskyl virker også.

Gå efter noget sødt. Enhver med en sød tand vil elske denne halsbetændelse afhjælpe! En skefuld honning har en fantastisk beroligende kvaliteter. Få nogle flydende honning og sluge det ned, ligesom du ville gøre med hostesaft. Det vil coat dit ondt i halsen og det smager også godt! Du kan få en vis lettelse ved at sutte på en hård slik også. Det vil hjælpe til at holde din hals fugtig, som vil give dig en vis lettelse fra din halsbetændelse.

Trin 6

Steam dit ansigt. Steam, som en varm drik, tilføjer den helt rigtige mængde varme og fugt til din ondt i halsen. Kog noget vand på komfuret, indtil det er dampende. Derefter fjerne det fra ovnen, placer den på et bord og med hovedet over den dampende gryde, dit hoved og puljen dække i et håndklæde til at fange dampen. Inhalere dampen gennem næsen og ned i din hals, og du bør lægge mærke til øjeblikkelig beroligende lindring for din ondt i halsen.