E2h

Sådan naturligt behandle bensår

Bensår er grimme åbne sår

Bensår er grimme åbne sår, der normalt findes i det nederste område af ens ben. Bensår starter ofte med en ubehagelig kløe sensation, efterfulgt af smerter og i sidste ende, hævelse. De kan være yderst ubehageligt og uskønt, så det er bedst at disse bensår skal behandles øjeblikkeligt. Heldigvis er der naturlige midler til dette. Nedenfor er måder om, hvordan man naturligvis behandle disse bensår.

  • Forøg din vitamin indtag. Dette vil omfatte Vitamin A og E. tage en ekstra dosis på 500 IE E-vitamin, indtil sårene er blevet behandlet. Olien af E-vitamin kan også bidrage til hærdning af sår. Du skal blot anvende dem direkte til de sår mindst to gange om dagen. Vitamin A bør også øges til 10.000 IU dagligt. Vitamin A kan også påføres direkte på sår for at behandle dem hurtigere.
  • Zink kan hjælpe, også. Bortset fra de vitaminer nævnt ovenfor, kan en forøget dosis af zink også være nyttigt i behandling af bensår. Spørg din læge, hvor meget zink man kan tage på en dag.
  • Læg bær til din kost. Bær såsom blåbær og brombær er yderst hjælpsomme i at holde dem ben kapillærer sundt. Ved at forbedre den kapillærer på benene, vil sår heler hurtigere. Gør det til en vane at afslutte dine måltider med bær. Du kan også inkludere dette i dine salater eller du kan gøre saften ud af det. Vær kreativ ved at medtage dette i din kost, så du kan få din dosis af blåbær hele tiden. Hvis du ikke kan finde friske blåbær hele tiden, kan du finde kosttilskud i forskellige naturlægemidler butikker.
  • Rådfør dig med din læge hele tiden. Før du overhovedet tænker på at forfølge disse naturlige behandlinger, så sørg for, at du spørge din læge, hvis disse er sikkert for dig. Spørg dem, hvis det vil forstyrre medicin, du behandler. Selvom urte-behandlinger er naturlige og indeholder ingen skadelige kemikalier, så sørg for at du ikke er allergisk over for nogen af de kosttilskud eller mineraler, som du vil være stigende i dosis. Din læge vil vide mest om dette, så glem ikke at holde ham i sløjfen.
  • Har en sund kost. Blandt andet vil en sund kost hjælper give dig et sundt immunitet system. Sår kan bedst behandles, hvis dit immunitet system fungerer godt. Vær sikker på at din kost er sund og rig på vitaminer og næringsstoffer. Forøg dit indtag af frugt og grønt for at holde din krop fungerer godt. Ikke blot vil denne støtte i healing dine sår hurtigere, er det også holder hele din krop sundere og stærkere.

Sådan naturligt behandle bensår. Forøg din vitamin indtag.
Sådan naturligt behandle bensår. Forøg din vitamin indtag.

Husk, at når du behandler dine bensår med disse metoder, at det ikke vil arbejde så godt som faktiske medicin. Disse behandlinger kun gøre det arbejde hurtigere, samt holde dig sundere, over-all. Hvis dine bensår tilbage efter en tid, eller hvis de holder bliver værre, gå til lægen med det samme. Man kan ikke være for sikker, når det kommer til den slags sår.