E2h

Sådan oprettes en medicinsk tilladelse slip

En masse forældre har brug for at lade andre mennesker tage sig af deres børn. Børn skifter hænder fra daycare lærer, at baby-sitter, og nogle gange endda til børn stationen arbejdsbier på det lokale indkøbscenter. På grund af dette, er det en god ide at give folk medicinsk tilladelsesniveauer glider der vil give dem en idé om, hvad de skal gøre i tilfælde dit barn kommer i en medicinsk nødsituation, og som vil give dem tilladelse til at sende barnet til hospitalet. Her er hvordan du kan gøre tilladelsen glide dig selv.

  • Åbn. Først og fremmest skal du åbne et tekstbehandlingsprogram på din computer. De fleste computere leveres med Microsoft Word, men du kan også bruge andre typer af tekstbehandlingsprogrammer som Word processor i Open Office. Du kan gøre dette ved at klikke på Start-knappen findes på proceslinjen nederst på skærmen. Klik på Filer-knappen øverst på skærmen, og vælg derefter på knappen Ny for at oprette et nyt dokument.
  • Information. Én det nye dokument, skal du indtaste det grundlæggende i godkendelsen, tillader det. Ligesom alle godkendelsen, tillader det, skal du starte med den person, bemyndiget, i dette tilfælde dig. Du bør skrive fra første persons perspektiv, således at åbningen linje vil læses som: "Jeg giver hermed tilladelse ..." eller "Jeg formelt godkende ..." Dette skal derefter efterfulgt af navnet på den person, du giver bemyndigelse til , hvad enten det er i børnehaven lærer eller babysitter. Hvis du har brug for at skabe en masse kopier af tilladelse slip, fordi dit barn er overvåget af masser af mennesker, kan du blot tilføje et emne til navnet på de pedeller, som du senere kan på pen i. Tilsæt i detaljer, såsom varigheden for tilladelse, og de organisationer, der bliver godkendt. Hvis du vil have tilladelse til at vare kun indtil en ekskursion er forbi, for eksempel, skal du angive det.
  • Medicinsk information. Dernæst omfatter nogle relevante medicinske oplysninger. tilladelse slip skal ikke kun give indehaveren den myndighed til at udøve værgemål over dit barn, men bør også være fuldt informeret om sundhedsstatus dit barn, så han vil være i stand til at træffe kvalificerede og intelligente beslutninger om dit barns trivsel og sundhed. Hvis dit barn har allergi eller særlige betingelser, bør du medtage alle disse i de lægelige oplysninger portion. Hvis dit barn tager specifikke medikamenter, også inkludere den i de oplysninger, og tilføje de stoffer, der er kontraindiceret mod den pågældende medicin hun er under.
  • Underskrift og kontaktoplysninger. Sørg for, at du skriver dit navn og efterlader plads til din signatur. Signaturen er meget vigtig, da det er hvad der vil gøre dokumentet gyldigt. Du vil også nødt til at tilføje i dine kontaktoplysninger, såsom dit mobilnummer og din adresse, så pedellen vil være i stand til at kontakte dig, når det er nødvendigt.


Sådan oprettes en medicinsk tilladelse slip. Medicinsk information.
Sådan oprettes en medicinsk tilladelse slip. Medicinsk information.

Når du har skrevet ned dokumentet, det sidste trin er at gemme dokumentet og derefter udskrive det. Med disse trin, bør du være i stand til nemt og hurtigt at oprette en tilladelse slip for dit barn.