E2h

Sådan overgang fra modermælkserstatning til sødmælk

Du bør overveje at overfører din baby fra formel eller modermælk til fuld komælk, når han når sin første fødselsdag. Dyrkning til at blive et lille barn, dit barn har brug for den ekstra næring for hjernens udvikling og normal vækst formel eller modermælk ikke kan give. Overgangen kan være let eller svært, afhængigt af dit barns temperament. Nogle baby er nemt at tilpasse sig forandringer, mens nogle ikke gør. Vide, hvad til reaktion forvente fra dit barn vil hjælpe dig med at oprette en mere effektiv overgang planen. Overvej nedenstående retningslinjer for at sikre en mere smidig overgang til fuld komælk for dig og dit barn.

Sådan overgang fra modermælkserstatning til sødmælk. Prøv en drastisk switch.
Sådan overgang fra modermælkserstatning til sødmælk. Prøv en drastisk switch.

Prøv en drastisk switch. Hvis du er i tvivl om dit barns reaktion, så prøv at direkte erstatte en flaske sødmælk for modermælkserstatning under en af ​​hans fodring gange. Hvis barnet ikke afviser flasken, kan du fortsætte fodring dit barn hele komælk. Hvis barnet forkaster det, gå videre til de andre forslag nedenfor.

Giv en flaske sødmælk om dagen. Indsæt sødmælk i en af ​​hans måltid gange under servering modermælkserstatning i de andre. Vælg at gøre dette under den midterste måltid som barnet er mindre tilbøjelige til at bemærke ændringen i løbet af denne tid. Hvis barnet ikke afviser mælken, fortsætte i adskillige dage, og før de giver dit barn sødmælk hele dagen.

Bland sødmælk med modermælkserstatning. Hvis dit barn stadig afviser sødmælk, så prøv at langsomt kombinere sødmælk i hans mælkeflasker. Sørg for, at blandingen stadig er for det meste består af modermælkserstatning i starten for at undgå chokerende barnet. Langsomt øge den procentdel af sødmælk i hans flasker, indtil barnet bliver fortrolig med smag. Fortsæt med at gøre dette indtil du tjener rent hel komælk til dine børn.

Hver baby vil reagere forskelligt på denne ændring. Giv en flaske sødmælk om dagen.
Hver baby vil reagere forskelligt på denne ændring. Giv en flaske sødmælk om dagen.

Start med at tjene sødmælk varm. Nogle babyer har svært ved at tilpasse sig sødmælk, da det normalt serveres kold. Start med at tjene modermælkserstatning i en lavere temperatur. Ændre temperaturen sammen med ændringer i sammensætningen af ​​blandingen af ​​formlen og komælk. Men der er faktisk ingen regel, at du har tjene komælk koldt. Dette tip vil kun forhindre dig i at indgyde en vane i din baby, at du nu kan være i stand til eller villig til at holde op med i fremtiden.

Overveje at give mælk i sippie kopper. Du kan vælge at træne dit barn til at drikke sødmælk i sippie kopper sammen med overgangen. Dog kan pludseligt fjerne flasken være for svært for de fleste babyer. Hvis dit barn har en tiltalende temperament og er let at tilpasse, kan du begynde at give en portion af mælk i sippie kopper om dagen. Hvis dit barn er ret stædig, så prøv at afslutte overgangen til sødmælk først, før du fjerner sutteflasken fra dit barns fodring vaner.

Hver baby vil reagere forskelligt på denne ændring

Hver baby vil reagere forskelligt på denne ændring, så det er vigtigt, at du ikke sammenligne dit barns fremskridt med andres. Det vigtige er at aldrig tvinge dit barn til at drikke komælk, hvis han er uforberedt. Hvis du gør det, at overgangen bliver en magtkamp mellem dig og dit barn, hvilket giver jer begge en mere vanskelig tid.