E2h

Sådan stoppe med at være sulten ved at spise protein, fiber og "god" fedt

Foderet kan forlade dig følelsen sultne

Foderet kan forlade dig følelsen sultne, deprimeret og irritabel. Der findes mange typer af kost ud på markedet, men de fleste består af en vis grad af afsavn. Uanset om det er at skære ned på kulhydrater, fedt eller gå veganske, kan mange diæter ikke ske realistisk i det lange løb.

En metode til slankekure, der er rimelig og doable er at spise magert protein, øge din fiber indtag og forbruge den rigtige type fedtholdige fødevarer. Ved at spise en velafbalanceret måltid, kan du lindre sult smerter du føler og stoppe følelse så berøvet.

Sådan stoppe med at være sulten ved at spise protein, fiber og "god" fedt. Vælg magert proteinkilder.
Sådan stoppe med at være sulten ved at spise protein, fiber og "god" fedt. Vælg magert proteinkilder.

  • Spis morgenmad. At indstille dit stofskifte lige for dagen, skal du starte med en god morgenmad. Gør morgenmaden lavt fedt, men omfatter en kilde til protein. For eksempel kan du have en skål af stål skæres havre til fiber og tjene det med nogle nødder og soja mælk eller skummetmælk. Når du spiser en let morgenmad, vil dit blodsukker ikke dip, så du ender med binging resten af ​​dagen.
  • Vælg magert proteinkilder. Du har brug for protein til at opbygge muskler. Hvis du spiser kød, skifte fra panerede koteletter til grillet kyllingebryst. Vælge oksekød med en minimal mængde af synligt fedt og mindre marmorering. Protein gør du føler dig fuld med det samme, så må du betjener størrelser. Tyg din mad godt og lytte til din krop signal at lade dig vide, at du har fået nok.
  • Overvej tofu og sojaprodukter. Kød er ikke den eneste proteinkilde. Man kan også forbruge tofu, edamame, sojamælk og andre soja produkter. Disse er også rig på protein, at din krop kan nemt metabolisere. Hvis du ikke kan lide soja baserede produkter, kan du også spise bønner, som er høj i proteiner og fibre.
  • Spis nødder. Nødder er ikke kun en kilde til protein, men også en stor kilde til gode fedtstoffer. I stedet for at nå frem til en kendelse af store pommes frites, få en håndfuld valnødder i stedet. Når der pasta, lave pesto med pinjekerner. Amp op proteinet og gode fedtstoffer i din salat ved at tilføje nogle valnødder og pekannødder på din plade.
  • Skift til fuldkorn. Slippe af raffinerede og hvide produkter. Hvis du leder efter fiber, spise fødevarer fremstillet af fuldkorn. Eksempler er brune ris, fuldkornsbrød, og quinoa.
  • Brug olivenolie til at få monosaturated fedt. Brug ekstra jomfru olivenolie, når du laver en salat dressing at høste fordelene af de gode fedtstoffer i det. Den type fedt, du ikke ønsker findes i smør, margarine og mange bagt og forarbejdede fødevarer. Læs etiketten og holde sig væk fra mættet fedt og transfat. Den type fedt du ønsker, er monosaturated fedt. Denne type fedt faktisk sænker kolesterol. Andre fremragende mad kilder til gode fedtstoffer omfatter avocado og laks.


Ved at gøre enkle ændringer i den måde, du spiser og hvordan du forbereder dig mad, kan du tabe uden at gå sulten. Forbrugende en kost rig på den rigtige balance af protein, vil gode fedtstoffer og fibre hjælpe dig til at føle fyldigere og tilfredse.