E2h

Sådan styrer bakterier til at hjælpe med at forhindre sygdomme

Ændringer i vejret ofte bringer om forskellige sygdomme og allergier

Ændringer i vejret ofte bringer om forskellige sygdomme og allergier. For eksempel bringer foråret om varme, men det er også en sæson fyldt med forkølelse, feber og influenza. Fall kan være en velkommen forandring fra sommervarmen, men når dine børn begynder at sammenblandingen med andre elever i skolen, kan de fange alle former for smitsomme sygdomme fra en almindelig forkølelse, influenza, at selv noget værre.

Holde en ren krop og miljø er blandt de bedste måder at bekæmpe spredningen af ​​bakterier og sygdomme. Dette indebærer at have sund fornuft og opretholde en god hygiejne og vaner. Her er nogle tips om, hvordan man styrer bakterier og hjælpe med at forhindre spredning af sygdomme.

Sådan styrer bakterier til at hjælpe med at forhindre sygdomme. Undgå at røre dine øjne, næse og mund.
Sådan styrer bakterier til at hjælpe med at forhindre sygdomme. Undgå at røre dine øjne, næse og mund.

Vask dine hænder. Hyppig håndvask er antallet en måde at forhindre spredning af bakterier. Bakterier er overalt-stort set alle overflader i hjemmet, skolen, eller ethvert sted kan være et arnested for bakterier. Det er derfor vigtigt at kende de rigtige håndvask teknikker og til at vaske ofte.

Først skylles begge hænder grundigt

Først skylles begge hænder grundigt. Derefter gælder sæbe, gør, at du gnide på alle hjørner og sprækker af dine hænder, fingre, håndled og negle. Derefter skylles grundigt, og tør efter med en lufttørrer eller køkkenrulle. Hvis du skal holde et badeværelse dørhåndtaget til at åbne døren, vil det være en god ide at bruge køkkenrulle-du bare vaskede hænder, trods alt!

Hvis en vandhane og sæbe er utilgængelig

Hvis en vandhane og sæbe ikke er tilgængelige, kan du bruge hånd sanitizers. Disse kan nemt transporteres i lommen eller tasken. Vask dine hænder før og efter måltider, og efter håndtering noget potentielt beskidt (som kan betyde noget).

Undgå at røre dine øjne, næse og mund

Ændringer i vejret ofte bringer om forskellige sygdomme og allergier. Opretholde en ordentlig hygiejne.
Ændringer i vejret ofte bringer om forskellige sygdomme og allergier. Opretholde en ordentlig hygiejne.

Undgå at røre dine øjne, næse og mund. Når bakterier har fast til overfladen af ​​dine hænder, er der kun et par indgangssteder, hvor disse kan gøre nogle skader. Disse er normalt kroppens åbninger og slimhinder-især i øjne, næse og mund. Undgå at røre disse, når du er udenfor. Igen, skal du sørge for at vaske dine hænder ordentligt før du spiser.

I samme lys, dække din mund og næse når du nyser eller hoster. Gør det til et punkt til at beskytte andre omkring dig, også ved at holde spredningen af ​​bakterier på et minimum.

Rense dit hus

Rense dit hus. Ethvert sted kan være befængt med bakterier, især hvis disse er støvede og beskidte. Gør det til et punkt til at rense dit hus regelmæssigt. Let rengøring kan involvere aftørring overflader med en klud fugtet med rengøringsmidler som rengøringsmidler og desinfektionsmidler. Støvsug tæpper. Fej og mop gulve. Lufte ud senge en gang om ugen. Desinficere badeværelset regelmæssigt, også.

Opretholde en ordentlig hygiejne

Opretholde en ordentlig hygiejne. Bortset fra rengøring dine omgivelser, bør du også være rene, selv. Sved fast i tøj og din huds porer er også grobund for bakterier og bakterier. Gør det til et punkt til brusebad hver dag, og de fleste især efter at komme ind kraftig aktivitet som sport og arbejder ud.

Undgå overfyldte steder

Undgå overfyldte steder. Prøv at undgå at gå til steder, der er for overfyldt. Smitsomme sygdomme som regel flytte til folk inden for en bestemt radius (omkring tre meter eller deromkring), især hvis den syge nyser eller hoster. Du ved aldrig, hvis du allerede er indånde dråber fra en anden persons hoste, som indeholder bakterier. Disse kan inkuberes i kroppen i et par dage før manifesterer. Hvis du skal gå til overfyldte steder, ansigtsmaske, hvis du er syg. Dette hjælper med at forhindre spredning af dine bakterier.

Holde bakterier i at sprede sig vil kræve en ansvarlig tankegang

Holde bakterier i at sprede sig vil kræve en ansvarlig tankegang. Hold rengøre og vedligeholde god hygiejne. Du er ikke alene hjælpe dig selv ved at undgå sygdom. Du kan også hjælpe andre mennesker ved at holde spredningen af ​​bakterier til et minimum.