E2h

Sådan styres en adrenalin rush

Når du lider et panikanfald

Når du lider et panikanfald, adrenalin siv gennem din krop. En adrenalin rush er nyttigt i krisesituationer, men kan forårsage store ubehag, når det adrenalinsus sker i situationer, der ikke kræver en pludselig bølge af energi. Et adrenalinsus i situationer, der ikke har brug for øget styrke eller årvågenhed kan forårsage betydeligt forhøjet blodtryk, rysten, sløret syn og øget hjertefrekvens, respiration og sved.

Sådan styres en adrenalin rush. Forstå, hvad det vil sige at styre et adrenalinsus.
Sådan styres en adrenalin rush. Forstå, hvad det vil sige at styre et adrenalinsus.

Styring et adrenalinsus er vigtigt, hvis du ofte lider panikanfald. Nedenfor er nogle tips om, hvordan man styrer et adrenalinsus.

  • Forstå, hvad det vil sige at styre et adrenalinsus. Styring af en adrenalin rush betyder at tage kontrol over din krops reaktion på visse situationer som stressende eller følelsesladede situationer. Stressende eller meget følelsesladet situationer er de store syndere for et adrenalinsus eller et panikanfald. Ved at styre, hvordan din krop reagerer på situationer, der udløser et adrenalinsus, kan du styre adrenalin haste sig selv.
  • Bestem årsagerne. Fastlæggelse af de udløsende faktorer i din adrenalin rush kan hjælpe dig med at undgå eller håndtere din adrenalinsus. Vær opmærksom på situationer, hvor du oplever symptomer på et adrenalinsus. Du kan undgå eller mindske din eksponering for disse udløser ved at bestemme karakteren af ​​din adrenalinsus.
  • Erkend den virkelige situation. Re-orientere dig med dine omgivelser, når du oplever et adrenalinsus. For eksempel, når hvis du opdager, at du har et adrenalinsus din deadline er kun et par timer væk, eller hvis du har brug for at tale foran et stort publikum og et adrenalinsus, berolige dig selv, at situationen er under kontrol, og at du vil være fint.
  • Breathe. Under dybe, langsomme vejrtrækninger kan sænke dit blodtryk, puls og vejrtrækning dermed styrer et adrenalinsus. Tag 10 langsomme, dybe indåndinger for at berolige dig og tage kontrol over et adrenalinsus.
  • Formindsk stimulerende indtagelse. Stimulanser såsom kaffe, cigaretter og sukkerholdige mad og drikke kan øge sandsynligheden for et adrenalinsus. Langsomt mindske mængden af ​​kaffe du drikker, stoppe med at ryge ved hjælp af alternative midler og firer sukkerholdige mad-og drikkevarer til at mindske sandsynligheden for et adrenalinsus.
  • Minimer stress. Stress er en væsentlig trigger for et adrenalinsus. Minimer din stress ved at undgå stressede situationer til at styre et adrenalinsus. Hvis din livsstil har en masse involveret stress, kan du tage op yoga eller meditation klasser for at få dit stressniveau under kontrol og reducere forekomster af et adrenalinsus.
  • Søge professionel rådgivning. Hvis du finder dig selv med en adrenalin rush for ofte, søge lægehjælp fra en læge eller en psykiater. Visse medikamenter kan styre et adrenalinsus. Spørg om receptpligtig medicin specielt lavet til at slappe af dig og styre din adrenalinsus.


Efter ovenstående trin kan hjælpe dig med at kontrollere et adrenalinsus. Husk at forsikre dig, at du ikke er i en stressende situation, der kræver en stigning i kroppens adrenalin. Mindske koffein, sukker indtag, og stoppe med at ryge som stimulanser kan øge sandsynligheden for et adrenalinsus. Minimer stress for at undgå et adrenalinsus, som stress udløser din krop til at frigive mere adrenalin til at hjælpe dig med at håndtere stressede situationer. Hvis alt andet fejler, søge lægehjælp.