E2h

Sådan udføres Breathwork meditation

Breathwork meditation mindsker stress

Breathwork meditation mindsker stress. Hver dag lider vi fra vores egne kroppe, fra samfundet, og fra andre mennesker eller andre levende væsener. Daglige vi lider sygdom enten mentalt, følelsesmæssigt eller fysisk. Daglige vi lider trafikpropper og vrede mennesker, og vi har også lider af vejr og insektbid.

Sådan udføres breathwork meditation. Breathwork meditation mindsker stress.
Sådan udføres breathwork meditation. Breathwork meditation mindsker stress.

Breathwork meditation vil beskæftige sig med de negative energier, at en person erfaringer. At have en forhøjet tilstand i sindet vil gøre en person være som en lotusblomst-bor i en by, men uberørt af hverdagens bekymringer.

Filosofi baseret og fine Breathwork meditation lærer os, at vi ikke er vores sind. I denne praksis en person kan transcendere dualiteter i livet-varmt og koldt vejr, lyksalighed og sorg blandt mange andre.

I første sats Breathwork meditation, vil en person overvinde stress, for den pågældende person vil forstå, at alt, hvad han oplever, er blot en midlertidig sensorisk flash, ligesom modeshows.

Her er nogle tips om, hvordan du udfører Breathwork meditation:

Der er breathwork meditationer. I denne alder af forvirring og rotte race.
Der er breathwork meditationer. I denne alder af forvirring og rotte race.

  1. Du har brug for et stille værelse. Det er fantastisk, hvis rummet er bare så du kan du nemt tømme dit sind af uønskede tanker.
  2. I en lotus eller halv lotus-stilling, lukke øjnene og lytte til rytmen af ​​din vejrtrækning.
  3. Hvis du er en neophyte, kan du bruge musik til at dulme dit sind, så du kan fokusere mere på din vejrtrækning.
  4. I et forskud stadie, er det bedre, hvis der ikke er nogen musik. Dit sind vil naturligvis undre sig under meditation. Bare altid forsøge at bringe den tilbage, når det vandrer. Du vil forstå, at der er to enheder, du, hvem der er den registeransvarlige for sindet og sindet, der er i forhold til en vild hest. Det siges, at det er nemmere at styre vinden end at kontrollere sindet. Så forventer at være en smule svært i starten.

Der er Breathwork meditationer

Der er Breathwork meditationer, der fokuserer på ingenting. Nogle fokuserer på materielle ting som borde, stole. Og der er transcendentale yogier, som fokuserer deres Breathwork meditation på Gud. Du kan gøre Breathwork meditation i 15 til 20 minutter om dagen. Efter et stykke tid, kan du gøre meditation endda du er i verden udenfor. Du kan gøre vejrtrækning meditation, selv mens du kører din bil og på arbejdspladsen.

I denne alder af forvirring og rotte race

I denne alder af forvirring og rotte race, er meditation så vigtig som at spise og sove. Soul søgning er naturligt, fordi det er lært, at vi er ånd i det væsentlige. Hvis du er en person, der er nede på grund af de spændinger forårsaget af hverdagen, så det er bedst at du prøver Breathwork meditation. Oplysning er sikker.

Du kan også prøve andre former for meditation som hatha yoga

Du kan også prøve andre former for meditation som hatha yoga, shibashi, eller tai chi. Lær filosofier så godt. Meditation er baseret på visdom. Hvis du forstår, at du ikke er sindet, og du er ikke kroppen, så er du allerede frigøre dig af stor byrde, fordi du forstår, at alt, hvad du oplever i dette liv er midlertidig. Og du vil aflede dig energi og tid intelligent.

Der findes mange former for meditation og filosofier

Der findes mange former for meditation og filosofier. Hvis du ønsker at vide sandheden, være oprigtig. Det er den eneste nøgle.

I Breathwork meditation

I Breathwork meditation, vil du være i stand til at styre dine sanser. Så vil du være i stand til at styre dit sind. Ægte lykke følger.