E2h

Sådan undgår smitte fra en spa pedicure

Alle elsker en pedicure! Det er afslappende, gør vores fødder ser fab og dens tredive minutters mageligt fange op på din læsning eller sladder.

Men så sjovt som at få en pedicure er

Men så sjovt som at få en pedicure er, du løber risikoen for at pådrage bakterielle infektioner eller svampeinfektioner. Kom infektioner er temmelig almindelig, og du kan få dem i næsten alle spa, selv de mest posh og dyre negle kurbade er ikke sparet. Inficerede fødder er smertefulde, og hvis venstre ubehandlet det kan føre til amputation eller død. Denne artikel vil give dig nyttige tips om hvordan man kan undgå dem helt.

Det virkelige problem for infektion er ikke i de værktøjer eller redskaber, der anvendes til rengøring af negle, men i din mund! Den neglefil kan være steril, men hvis dine fødder bære bakterier, er der en god chance du får smittet.

Sådan undgår smitte fra en spa pedicure. Før det bliver en pedicure.
Sådan undgår smitte fra en spa pedicure. Før det bliver en pedicure.

Her er et par skridt til at gøre, at du forlader neglesalon med fabelagtig negle og ikke en inficeret fod:

  • Før det bliver en pedicure, så sørg for at du ikke har nogen åbne sår eller beskadiget hud på dine fødder eller langs den umiddelbare nærhed. Bakterier plejer at få ind gennem sår og ind i blodet. Også hvis du har barberet dine ben, brugte hårfjerning creme, eller voksbehandlet benene inden for 24 timer, er det bedst, at du ikke gå til en pedicure. Tilbring en dag mellem aktiviteter for at være sikker som at få dine ben vokses eller barbering dem kan efterlade små åbninger på din hud.
  • Hvis du er typen, der frequents mere end ét neglesalon, at dobbelt så sikker på, at deres licens fra din tilstand bestyrelse for Folkesundhed er up to date og nyere. Denne licens er din garanti for, at neglen spa er blevet undersøgt og er i overensstemmelse med hygiejnekravene.
  • Sørg for, at sættetid fartøj, skålene bruges til at suge dine fødder før pedicure, er ren og vandet er frisk. Bakterier kan gnave i disse skåle, hvis det anvendte vand er urent.
  • Spørg, hvad salonen bruger til at rense deres negle instrumenter. De bør bruge desinfektionsmidler registreret til Miljøstyrelsen. Disse former for desinfektionsmidler anvendes på hospitaler, så du kan være sikker på deres kvalitet.

Anført nedenfor er nogle af de almindelige bakterier til stede i et søm spa og deres symptomer.

  • Mycobacterium fortuitum er en ikke-tuberkuløs mycobacterium, der er kendt for at forårsage koger. Lille ligesom insektbid, disse koger med tiden vokse sig større og fylde op med puss. Medmindre den behandles med antibiotika, kan disse koger vare lang tid. Nogle mennesker udvikler kun én læsion, mens andre udvikler dusinvis og kan efterlade grimme ar, når de koger helbrede.
  • Methicillin-resistent Staphylococcus aureus eller MSRA er en mere virulent bakterie, fordi det er resistente over for antibiotika. Symptomer på disse bakterier er små røde knopper eller bylder ledsaget af feber eller udslæt. Disse også vokse i størrelse og fylde op med pus også. Hvis venstre ubehandlet, de kan udvikle sig til bylder, der kræver fingerprikkeren at dræne.

Nu hvor du har en idé til

Men så sjovt som at få en pedicure er. Mycobacterium fortuitum er en ikke-tuberkuløs mycobacterium.
Men så sjovt som at få en pedicure er. Mycobacterium fortuitum er en ikke-tuberkuløs mycobacterium.

Nu hvor du har en idé til, hvordan alvorlige pedicure infektioner kan få, og den slags bakterie fundet i negle kurbade, er du nødt til at sikre, at hvis du gå for at få ordnet negle skal være bakterie-fri. Når det er muligt forsøge at spørge manicurevirksomhed hvor ofte de steriliserer og desinficere deres værktøjer. Check for folkesundheden bord licenser og sørg for at du ikke har nogen sår når du går til en Pedi.

Fabulous fødder er sjovt, men ikke på bekostning af dit helbred.