E2h

Sådan vælger du en ambulant program til behandling af overspisning

Fødevarer - den bid af lykke

Fødevarer - den bid af lykke, der fylder din mave. Fødevarer er den vigtigste ingrediens i din daglige rutine, der hjælper med at få de næringsstoffer, din krop har brug for. Det er fodring maskine, der holder hver motor i din krop fit og fab for en sundere og slankere dig. Som læger og specialister har understreges nok, at alt skal tages med måde, det er den selvsamme ting, som du ofte kan ignorere. Med hver bid og flavorful aroma, let mad bliver en kæmpe fristelse. Overdreven spise bliver en rutine, som vil føre dig til en usund kost og til sidst fedme.

Skulle du føle

Skulle du føle, at du har været alt for glade for at spise til at bemærke din vægt, eller for optaget sætte mad i munden, så er det tid til at tage et hint. Tag en vandretur i situationen af ​​trapperne i dit hjem eller tage en gåtur fra et rum til et andet. Meddelelse om, hvordan du trækker vejret efter at gøre det. Hvis du har meget svært ved at tage i ilt, selv med så lidt arbejde, begynde at lede efter et program, der passer til dine behov. Hvis du har for travlt at gå til gymnastik, så er det betyder, at du skal vide, hvordan du vælger en ambulant program til at behandle dine overspisning vaner.

  • Når en mundfuld er for meget. Hvornår skal du beslutte, at nok er nok, når det kommer til at spise? Det er en meget svær beslutning. Det er derfor, det er bedst at være opmærksom på, lytte til de mennesker omkring dig, og kontakte din læge eller sygeplejerske. Sørg for at give din læge med de nødvendige medicinske journaler for at undgå sundhedsmæssige komplikationer. Dette er endnu mere vigtigt for ambulante programmer, da du vil være ansvarlig for at overvåge din egen sundhed under processen.
  • At få hjælp. Du kan vælge at besøge og få rådgivning fra din praktiserende læge eller psykiater. Visse betingelser kan kun være psykologisk snarere end fysisk. Der er tidspunkter, hvor årsagen til at spise er ikke længere simpelthen på grund af sult. Der er tidspunkter, hvor følelsesmæssige spiser er udviklet på grund af personlige, dybt triste årsager til depression. I sådanne tilfælde mad bliver brugt som en erstatning for alt andet-kærlighed, svigt eller klare succes og stress.
  • Sundhedsplan og forsikring. Ved udvælgelsen din ambulant program for overspisning, skal du overveje, hvordan det vil blive understøttet af din nuværende sygesikring planen. Disse typer af programmer kan være ganske dyrt, hvorfor dit helbred dækning vil komme i handy. Dette vil også hjælpe dig med at træffe dine beslutninger i den type ambulante program du tilmelder dig og finde den bedst mulige blanding af tjenester tilgængelige.
  • Sundhed sikkerhed og licens. Kig efter ambulante programmer, der er certificeret og godkendt til behandling af sådanne lidelser. Må ikke bare vælge et program, som du ville se i shopping TV uden yderligere forskning. Dette gælder dit helbred og effektiviteten af ​​det program, du får dig selv tilmelde dig. Altid spørge om relevante emner. Kig ind i deres faciliteter, og få medicinske referencer bør du føler behov for. Spørg altid efter det nærmeste sted i dit område for bedre tidsplan og en udnævnelse.
  • Årsag og virkning. Sørg for at vælge en ambulant program, der vil deltage i til dine psykologiske og følelsesmæssige årsager til din spise tilstand. Kom uddannet på din eksisterende lidelse vil give dig mulighed for bedre at genkende den underliggende årsag til din overspisning. Når du har den rette viden og behandling, ville det først da bliver lettere at overvinde dine problemer.


Fødevarer så stor

Sådan vælger du en ambulant program til behandling af overspisning. Når en mundfuld er for meget.
Sådan vælger du en ambulant program til behandling af overspisning. Når en mundfuld er for meget.

Fødevarer så stor, som det kan være, vil altid have den dvælende effekt, når de spiser bliver for stor. Andre effekter såsom fedme, diabetes, hjertesvigt og forhøjet blodtryk for at nævne et par stykker, er forhold, du vil helt sikkert ikke ønsker at have i din unge eksistens. Sund mad og tage det i moderate mængder er lig sundt og længere levetid.