E2h

Sådan vælger du et reiki praktiserende læge

Reiki er en form for spirituel praksis udviklet i Japan af en buddhistisk ved navn Mikao Usui. Denne praksis bruger palme-healing teknikker. Reiki udøvere tror, ​​at gennem palme-healing teknik, kan man reducere stress og være i stand til at frigøre sindet fra eventuelle forstyrrelser. En person kan få mange andre fordele fra Reiki healing ligesom genoprette kroppens oprindelige tilstand og øge de indbyggede forsvar af kroppen.

Hvis du planlægger at prøve Reiki at opnå afslapning

Hvis du planlægger at prøve Reiki at opnå afslapning, kan du finde mange Reiki udøvere derude. Du skal dog være meget omhyggelig, når du vælger en Reiki praktiserende læge. Reiki udøvere har forskellige niveauer af ekspertise. Det er bedst du finde nogen, der kan give dig ordentlig bistand til Reiki healing proces. Følgende trin kan hjælpe dig vælge en god Reiki praktiserende læge.

Sådan vælger du et reiki praktiserende læge. Find en reiki praktiserende nærheden af din plads.
Sådan vælger du et reiki praktiserende læge. Find en reiki praktiserende nærheden af din plads.

  1. Find en reiki praktiserende nærheden af din plads. Du kan begynde med at spørge rundt og lede efter en person, der kan være involveret i Reiki praksis. Du kan også gøre en online-søgning og finde lokale Reiki mestre i dit sted. Du vil finde mange websteder, der tilbyder Reiki-tjenester.
  2. Brug lidt tid på at interviewe den praktiserende læge. Når du placeret en Reiki institution eller praktiserende læge, tage lidt tid til at stille de praktiserende læge grundlæggende spørgsmål. Det er den del, hvor du kan vurdere, om Reiki er godt for dig. Mens du stille spørgsmål, tage lidt tid til at vurdere, om den praktiserende udføre de værdier og integritet af Reiki.
  3. Spørg, hvor længe han øvet reiki. Dette er blot et spørgsmål om erfaring. Jo længere den praktiserende læge praksis Reiki, jo bedre. Men mens erfaring spiller en vigtig rolle i beslutningen om, hvorvidt en Reiki praktiserende læge er kvalificeret eller ej, bør du også tage lidt tid til at bestemme hans kvalifikationer. Sørg for, at Reiki praktiserende læge, du vælger er certificeret.
  4. . Bestem udøverens færdighedsniveau Reiki praktikere kan opdeles i tre faser: Reiki I, Reiki II, Reiki III og Reiki Master. Disse udviklingsstadier bestemme kapaciteten af ​​en praktiserende læge til at undervise Reiki. Det ville være bedre at vælge en Reiki Master end en Reiki praktiserende læge, der er i niveauerne I og II.
  5. Vælg en person med gode kommunikationsevner. Det er vigtigt, at din Reiki lærer vil gøre dig føle sig godt tilpas og tryg. Under gode kommunikationsevner er en forudsætning for det. Sørg for at vælge en praktiserende læge, der kan tale til dig og give dig følelsen af ​​ro.
  6. Vælg en, der er medlem af nogen reiki foreninger. Du vil finde mange Reiki foreninger i dag. Reiki udøvere der er medlemmer af Reiki foreninger, ligesom Reiki Alliance eller Association of Reiki Professionals, er troværdige udøvere. Prøv at søge på nettet. De websites af Reiki organisationer kan give dig en liste over kvalificerede Reiki praktikere i nærheden af ​​din plads.

Det er skridt om

Det er skridt om, hvordan man vælger en Reiki praktiserende læge. Generelt bør en Reiki praktiserende læge være i stand til at skærpe dine færdigheder ved at give dig den rigtige mængde af Reiki behandling. Derfor bør du kigge efter en praktiserende læge, der er kvalificeret nok til jobbet, og disse trin kan hjælpe dig vælge en autoriseret læge.