E2h

Sådan vælger gas-gennemtrængelige kontaktlinser

Mange mennesker med synsproblemer foretrækker at bruge kontaktlinser til briller. Udover at korrigere øjenlidelser, er kontakter terapeutiske og komfortable briller, og i en række måder, er de helt overlegne briller. Der findes flere typer af kontaktlinser, men generelt de er kategoriseret i to, de bløde kontaktlinser og gas-gennemtrængelige kontaktlinser. Selvom bløde kontakter er mere almindeligt at mange brugere, en masse mennesker foretrækker gaspermeable (GP) kontaktlinser grund af en række fordele.

Gaspermeable kontaktlinser er også kendt som stive gaspermeable (RGP) linser eller oxygenpermeable linser. Læger kaldes stive, fordi de er lavet af faste materialer, der sender ilt. De er mindre og mere holdbare i forhold til bløde kontaktlinser. Øjnene kræver, at tilstrækkelig ilt passerer gennem dem og GP kontakter giver denne åndbarhed, at den bløde type, ikke kan matche. De faste materialer, der udgør GP kontakter ikke indeholder vand, og dermed protein-og mineralforekomster ikke kommer til at bygge på linserne. De behøver ikke tørre ud enten, så øjnene er mindre tilbøjelige til at få kløende. På grund af disse faktorer og flere, giver gas-gennemtrængelige kontakter bedre udsyn, og er den glimrende valg for folk med forskellige øjenlidelser.

Uanset om du er at komme af dine briller eller bløde kontaktlinser, overveje følgende faktorer i udvælgelsen gas-gennemtrængelige kontaktlinser.

  1. Kontakt en optiker før søger efter GP kontakter. En recept er afgørende i at købe dine kontaktlinser. Du skal have dit øje tilstand kontrolleres for at have præcis løsning for din vision problem.
  2. Find dybdegående information om gas-gennemtrængelige kontaktlinser for at vide, hvad der er bedst for dig. Det er ikke nok at kende de fordele, du kan få ved hjælp af GP kontakter. Det er dine øjne, du tager sig af, så det er vigtigt at forstå de ulemper og mulige effekter, hvis du bruger denne type linse. Mens GP linser giver optimal vision korrektion for en række forhold, er mere holdbare og bedre for øjet sundhed, etc., er du nødt til at vide, at de er i første omgang ubehageligt at have på. De har brug for en tilpasningsperiode, og du bliver nødt til at readapt skal du stoppe brugt dem i et stykke tid. Få så mange oplysninger som muligt at være opmærksom og forberedt, når du bruger dem.
  3. GP kontakter har en række forskellige designs, der appellerer til monovision, bifokale og multifokale krav. Da øjet læge kan meget vel bestemme korrektionsfaktoren dine øjne har brug for, skal du vælge GP linser efter dit øje praktiserende rådgivning om form, størrelse, tårefilmen, og andre funktioner.
  4. Mange GP kontaktlinser er designet til at blive udskiftet hver tre eller seks måneder, selv om nogle kan udskiftes efter en længere periode. Nogle kan vare endnu to til tre år uden at erstatte dem, så længe de er velplejet af. Vælg GP linser, der vil vare i henhold til din livsstil.
  5. Find de bedste tilbud til GP kontakter online. Internettet har et væld af ressourcer til forskellige typer af kontaktlinser. Gå sammenligning shopping og finde de kontakter, der passer til dit budget. Læs anmeldelser og se om dit valg er FDA godkendt.

Sådan vælger gas-gennemtrængelige kontaktlinser. Kontakt en optiker før søger efter GP kontakter.
Sådan vælger gas-gennemtrængelige kontaktlinser. Kontakt en optiker før søger efter GP kontakter.

Med korrekt udvælgelse og vedligeholdelse af gas-gennemtrængelige kontaktlinser, kan du få den optimale løsning for øjet tilstand.