E2h

Slippe af nyresten smertefrit: opløse nyresten

Spis den højre nyre sten kost og prøv disse andre behandlinger

Nyresten kan medføre alvorlige smerter og bør aldrig blive ignoreret. Disse hårde aflejringer kan være ekstremt farligt for dit helbred. De kan være forårsaget af ophobning af calcium, urinsyre eller andre kompositter, der udvikler, når din nyrer proces affald fra din krop, i form af urin. Når du er i tvivl om arten eller årsagen til nogen smerte, bør du altid konsultere en speciallæge.

Slippe af nyresten smertefrit: opløse nyresten. Nyre sten retsmidler.
Slippe af nyresten smertefrit: opløse nyresten. Nyre sten retsmidler.

Der er måder, hvorpå du kan lære, hvordan man kan slippe af nyresten smertefrit. Følg disse instruktioner, og du vil med tiden slippe af med den smerte og sten, men det kan tage lidt tid. Hvis du ikke ønsker at vente, er der andre naturlige nyresten behandlingsmetoder at fjerne nyresten hurtigt, jeg anbefale Joe Barton s Nyre sten retsmidler, der er helt naturligt og bør opløse nyresten inden for 24 timer. Lad os diskutere de smertefri metoder til nyresten fjernelse. Her er hvordan man kan slippe af nyresten.

  1. Juster din kost. Der er en kost, der kan forhindre stenene i at blive værre. Kostændringer vil reducere antallet og størrelsen af ​​nyresten der udvikler sig i dit urinvejene. Reducer dit saltindtag, og derefter hæve dit daglige fiber og vand indtag, så affaldet vil strømme gennem dine nyrer mere effektivt i stedet for at opbygge for at skabe sten.
  2. Motioner regelmæssigt. Motion holder din krop fungerer. Når du er inaktive, kroppen affald fjernelse proces bremser, der kan tillade calcium og urinsyre til at tilstoppe op i dine nyrer. Når disse kemikalier er overproduceret i din krop, kan nyrerne ikke behandle dem væk og build-up skaber nyresten.
  3. Opløs stenen. Du kan prøve at opløse nyresten. Der er flere naturlige retsmidler for at opløse nyresten. Nogle involverer drikke tranebærsaft, indtage spinat eller andre grønne grøntsager eller kosttilskud, der indeholder naturlige kemikalier, der opløser calcium og syre, der har deponeret i dit system. Du skal muligvis prøve flere metoder til at finde det, der passer bedst med din krop kemi at opløse stenen i mindre sand-eller grus mellemstore stykker, som kan videregives uden smerter.
  4. Kontakt din urolog. Hvis stenen ikke kan opløses naturligt, er det tid til at se din læge om andre nyresten behandlingsmuligheder. Adskillige nyresten fjernelse muligheder og behandlinger er tilgængelige, herunder Sonic wave behandlingsformer, der opløser sten i farbare stykker eller kirurgi, som kan være smertefuldt og dyrt. Besøg lægen, hvis du har hyppige nyresten, stærke smerter, eller de naturlige retsmidler ikke var vellykket.

Nyresten kan forårsage smerte, der fordobler du over på få minutter og gør det umuligt for dig at flytte uden skarp, disharmonisk smerte til nederste del af ryggen og maven. Må ikke ignorere en lille jag eller lille sten, fordi de kun vil fortsætte med at vokse og blive værre. Jo større sten, jo mere smertefuldt bliver det. Undgå smerten ved at følge disse trin og søge et naturligt middel, der virker for din krop. Og husk regelmæssigt at konsultere en læge som en del af din generelle sundhed planen.