E2h

Hvordan at tilføje frugt til din kost

Med alle de instant fødevarer bliver serveret på bordet i dag, bevare et godt helbred altid skal behandles og prioriteres. Vælge godt, hvad slags mad til at tage skal udføres som en vane, der vil helt sikkert gavne os undervejs.

Overalt, hvor vi går vi må erkende, at vi blev velsignet med naturlig fødekilde, at vi skal være taknemmelige for. Frugter er en af ​​dem. En portion af en frugt kan være en god kilde til fiber, som hjælper rense fordøjelsessystemet. Det giver også vitaminer og rige mineraler kroppen har brug for hver dag.

Hvordan at tilføje frugt til din kost. Tilføj variation til en regelmæssig glas mælk indtag hver dag.
Hvordan at tilføje frugt til din kost. Tilføj variation til en regelmæssig glas mælk indtag hver dag.

Her er nogle anbefalede tips om, hvordan du tilføjer frugt til din kost:

  • Tilføj variation til en regelmæssig glas mælk indtag hver dag. Medtag bananer eller jordbær med en kop mælk til en meget sund morgenmad. En kop eller svarende til 144 g jordbær indeholder ca 45 kalorier, en glimrende kilde til vitaminer C. Bananer på den anden side indeholder B6, C-vitamin og kalium, der hjælper reducerede risikoen for brystkræft og andre kræftformer.
  • Tilføj snittede æbler til din havregrød. Vanilie er kendt for sine fiber fordele, børster væk toksiner tilbage i vores tarme og ved at lægge skiver af æbler, kendt som en rig kilde til antioxidantforbindelser, vil absolut sikre en regelmæssig afføring. Regelmæssig indtagelse af æbler nedsætter risikoen for tyktarmskræft og hjertesygdomme så godt.
  • Partner din kylling måltid med skiver af appelsin. Et godt valg i stedet for brød eller kartofler. Appelsiner er rige med 11.54g af kulhydrater og 70g protein.
  • Exchange datoer for snacks. Tag datoer i stedet for sodavand eller stegte hotdogs, stegte kød osv. Datoer har vigtige næringsstoffer og sundhedsmæssige fordele.
  • Forbered skiver af mango til dessert. Mango er bedre alternativer til chokolade og andre søde sager. Mango er rig på en række forskellige fotokemisk og næringsstoffer. Den pulp er høj i pre biotiske kostfibre, vitamin C og vitamin A. De kan nydes som en frugt eller juice.
  • Opretholde regelmæssig indtagelse af ananas juice. Frugt indeholder betydelige mængder af vitamin C og vitamin B1 og kan også anvendes som en marinade og tenderizer for kød.
  • Sætter pris på blåbær saft og søde brød eller donuts med blåbær påfyldning. Blåbær indeholder særligt enzym, der forbedrer hukommelsen og læring i særdeleshed med voksne. Det reducerer også blodsukker og symptomer på depression for travle mennesker.

Det var blot nogle af de anbefalede måder om, hvordan du tilføjer frugt til din kost. Hvis hovedformålet er at nyde en sund livsstil og leve et liv uden sygdom eller sygdomme så frugter er gode alternativer fra den sædvanlige mad, vi tager da de ikke har kolesterol og er rig på fiber.

Tilføj snittede æbler til din havregrød. Partner din kylling måltid med skiver af appelsin.
Tilføj snittede æbler til din havregrød. Partner din kylling måltid med skiver af appelsin.

I betragtning af alle disse kan reducere stress, spændinger og bekymringer, der normalt er forbundet med forskellige problemer fra hjertesygdomme, højt blodtryk og tarmlidelser. Som stress kan dræne energi, kan spise frugt bringe fantastiske fordele, ikke blot i kroppen, men også i sindet.