E2h

Hvordan at være en succes på Weight Watchers

Weight Watchers er et vægttab program udviklet i 1963 af Jean Nidetch fra Brooklyn. Det giver nu vægttab produkter og tjenester, der hjælper folk tabe og vedligeholde deres vægt. Weight Watchers holder møder for sine medlemmer, og online-fora er også tilgængelige for folk, der ikke kan deltage i møder på regelmæssig basis. Opskrifter er også andre metoder til at se din kost og vægt anbefales. Ethvert vægttab program kan være effektiv, hvis du arbejder det og holde sig til det, indtil du kan se resultaterne. Men de fleste mennesker mislykkes, fordi de simpelthen miste interessen og afslut. Hvis du vælger Weight Watchers denne gang, så hold dig til disse vaner og se resultaterne.

  • Kontakt en læge og en ernæringsekspert at få din nuværende tilstand vurderes. Sørg for at dit generelle sundhed er overvejet, og ikke bare din vægt og kropsstørrelse. Spørg clearance fra din læge, før du prøver nogen af ​​de Weight Watchers programmer. Hvis du planlægger at tage kosttilskud eller gå på en diæt, så sørg for din læge kender om det, så han kan give dig gode råd om, hvilke fødevarer til at vælge, og hvad kosttilskud for at undgå. Tilskud kan være begrænset, hvis du har medicin, der kan være i strid med nogen af ​​de kosttilskud og menu, som du overvejer. Spørg altid din læge.
  • Deltag i Weight Watchers møder. At være i et miljø, hvor du får støtte og bekræftelse vil hjælpe dig til at blive mere engageret i dit mål. Omgås mennesker, der har de samme mål og arbejde med dem. Det er godt at være omkring mennesker, der er slankekure, fordi du er i stand til at hjælpe hinanden undgå usunde, opfedning fødevarer. Du er også i stand til at heppe på dine kammerater, når de har et svagt øjeblik, og de kan gøre det samme for dig.
  • Hvis du er på en diæt plan, følge det religiøst indtil du føler og se resultaterne. Har en masse tålmodighed og disciplin. Hold dig til din plan og undgå fristelser, der kommer i form af chokolade frostings og rige olieholdige fødevarer.
  • Hold et pointsystem regnemaskine til at hjælpe dig beregne, hvor meget af hvilken mad du skal spise. Dette vil også hjælpe dig med at spore din mad forbrug og se reelle tal vil hjælpe dig mellow ned og styre dine cravings.
  • Må ikke sulte dig selv. Tag en pause fra kosten på et lejlighedsvist grundlag og forsøge at sprede de "syndige fødevarer", som du vil spise. Det er ikke tilrådeligt at helt slippe af de fødevarer, der er mærket som "dårligt for dit helbred". Spis dem i moderate mængder kun ved særlige lejligheder. Du kan også spise slik eller kager på regelmæssig basis, men kun en lille del. Dette er for at undgå for meget trang. Bliver frataget den mad, du så elsker vil gøre dig foragter din kost program, og du vil med tiden have en grund til at holde op.

Slip af med fristelsen

Hvordan at være en succes på weight watchers. Kontakt en læge og en ernæringsekspert at få din nuværende tilstand vurderes.
Hvordan at være en succes på weight watchers. Kontakt en læge og en ernæringsekspert at få din nuværende tilstand vurderes.

Slip af med fristelsen, især derhjemme. Lad din sunde kostvaner vane være familiens vane så godt. Hvis du har børn, starte dem tidligt om sund kost.