E2h

Hvordan man bruger en abdominal rulle

Der er to almindelige typer af abdominal valse på markedet

Der er to almindelige typer af abdominal valse på markedet. Den ene er et hjul-typen abdominal valse. Den har et hjul på midten og to håndtag til dens sider. Dette bruges ved at rulle den på en overflade. Den anden type er en U-formet metal med en lille pude til hovedet. Den har et håndtag ved den anden ende. Dette bruges ved at hvile hovedet på puden og skubbe håndtaget fremad, så den øverste del af kroppen vil blive løftet op.

Hvordan man bruger en abdominal rulle. Der er to almindelige typer af abdominal valse på markedet.
Hvordan man bruger en abdominal rulle. Der er to almindelige typer af abdominal valse på markedet.

Begge disse former for abdominal valser er nyttige til udøvelse midtersektionen. Producenter af disse produkter hævder, at brugen af ​​rullen kan føre til udvikling af abs. Men for at få den bedste virkning, bør du bruge disse korrekt.

 • Brug af Wheel-Type Abdominal Roller
  • Placer dig selv. Bøj ned på dine knæ. Du kan bruge en træningsmåtte og sætte det på jorden for mere komfortabel og sikker abdominal rulle øvelse. Enheden skal være klar nu eller skal hvile i nærheden.
  • Placer abdominal rulle. Sæt det på jorden, foran dig, og stramt holde det på håndtagene. Hold dine mavemuskler stramt under hele denne øvelse. Dette er meget vigtigt at få det bedste udbytte af apparatet.
  • Start abdominal valse motion. Langsomt rulle enheden til fronten som du holder din mave muskler intakt. Nå så langt som du kan gå og derefter trække hjulet tilbage til udgangspositionen. Inhale som du bevæger rullen fremad og udånder, når du flytter den bagud. Fortsæt med at gøre denne øvelse for omkring 20 tællinger eller så mange gange som du kan.
 • Udover knælende ned, kan denne enhed også bruges mens du står op. Nogle motion entusiaster hævder, at den stående stilling vil give bedre resultat end den knælende stilling. Men når man står op, bør du være omkring to meter væk fra en robust væg. Hjulet vil blive rullet op og ned på væggen. Gøre dette vil få din krop til at skråne fremad, er så balance er nødvendig for stående oppe. Også holde din mave muskler intakt som du gør denne øvelse.
 • Ved hjælp af U-formede Abdominal Roller
  • Forbered løbegård. Placer en træningsmåtte på jorden og derefter lægge den U-formede abdominal valsen på den. Hvis du gør det vil forhindre glidning af metal-made valse, som kan forårsage ulykker.
  • Placer dig selv. Ligge ned på træningsmåtte med dit hoved på den abdominale rulle hovedpude. Ræk ud efter håndtaget foran dig. Dine knoer skal vende væk fra dig. For at gøre dette, lægge hænderne foran dig, så neglene vender dig. Tag nu godt fast i håndtaget. I mellemtiden bøje knæene til en behagelig vinkel. Du vil ikke bruge meget af ben 'styrke til denne øvelse, men kun din overkrop og midt sektion.
  • Start abdominal valse motion. Skub rullen fremad, således at enheden vil skubbe din overkrop. Du må ikke ændre placeringen af ​​dine knæ. Kun din overkrop skal bevæge sig op og ned. Tag det langsomt, når du flytter op og ned. Inhale som du bevæger dig op og udånder som du bevæger dig ned. Spænd mavemusklerne, som du gør denne øvelse. Fortsætte med at gøre dette så meget som du kan. Tag en pause, når din krop beder om det.


Ved hjælp af en eller flere af disse typer af abdominal ruller vil ikke øjeblikkeligt give dig seks-pack abs. Du er nødt til at bruge dette regelmæssigt for at få dit ønskede resultat. Mindst nu, du allerede ved, hvordan man korrekt brug hjulet-typen og den U-formede abdominal rulle. Dette er allerede en god start for at opnå din drøm om at have en bedre ud abs.