E2h

Hvordan man får en god træning med en travl hverdag

Med fuldtidsjob, børn, hus-hold gøremål, efter skole møder og måske endda et socialt presset i mellem, at finde tid til at komme i en god træning kan være tæt på umuligt. Men der er måder at snige i motion, kan ikke kun være en hel del lettere, end du tror, ​​men kan også give store resultater.

Bryde det op

Nylige undersøgelser har vist, at hvis arbejder ud for 30 eller 40 minutter i ét stræk ikke er muligt, bryde træning op i 10 minutters intervaller i hele din dag er lige så effektive. En hurtig 10 minutters gang før arbejde, under frokost og igen efter middag vil give dig den samme sundhedsmæssige fremme fordelene ved en 30 minutters gåtur. Dette gælder for stort set enhver øvelse aktivitet såsom løb, spinning, styrketræning og yoga.

Hvordan man får en god træning med en travl hverdag. Bryde det op.
Hvordan man får en god træning med en travl hverdag. Bryde det op.

Skab muligheder

Hvis en del af din arbejdsdag er brugt på telefonen enten at tale med kunder eller ledende konferenceopkaldsmøder, overveje at bruge denne tid til multi-opgave. Må squats og lunges ved siden af ​​dit skrivebord, eller holde et sæt af hånd-vægte i en skuffe og udfylde et par sæt af biceps, triceps og skulder øvelser, mens du taler. Det kan ikke være det ideelle tidspunkt at gøre cardio type aktiviteter som jogging på plads eller sprællemænd, men du kan få en betydelig mængde af vægt træning i, mens du arbejder.

Spil tid

Skab muligheder. Spil tid.
Skab muligheder. Spil tid.

Motion behøver ikke at være formel eller kedeligt. Husk, at praktisk talt alle aktiviteter, der får dit hjerte til at pumpe eller skaber modstand betragtes som en fordel for din generelle fitness. Afspilning tug-of-krig med familiens hund eller et spil basketball eller tag med børnene giver en fantastisk mulighed for at løbe og springe. Ikke alene er du få i en god træning og tilbringe kvalitetstid sammen med dem, du elsker, men du indgyde grundlæggende fitness vaner i dine børn, som vil medvirke til at reducere deres risiko for at få vægt senere i livet.

Det hele kommer op

Med udviklingen af ​​moderne bekvemmeligheder i løbet af de sidste mange årtier har vores daglige aktivitetsniveau faldet. Overvej at vende tilbage til de måder, hvorpå vores bedsteforældre og give afkald på brugen af ​​fjernbetjeningen, garageportåbneren, rulletrappen eller elevatoren på arbejde, og du vil finde dig selv snigende i motion på måder, du vil ikke engang mærke. Vask op i hånden, hænge vasketøjet op udenfor, tage trappen på arbejde, tag den fjerneste parkering stedet på købmand og bruge en kurv i stedet for en kurv til at brænde ekstra kalorier at gøre de ting, der typisk holde dig fra udelader tid til løbebåndet. Undersøgelser har vist, at fjerne disse moderne opfindelser og bekvemmeligheder kan hjælpe dig med at brænde den samme mængde kalorier som et sved-fremkaldende cardio træning.