E2h

Hvordan man kan opretholde en sund vægt i din trediverne

De fleste mennesker bliver mere vægt og sundhedsbevidste sidst i tyverne og begynde at frygte deres trediverne på grund af hvad de ser, deres familie og venner, som er tredive, og begynde at miste deres gode fysik. Men der er altid en måde at opnå og opretholde en sund vægt, når du nå dine trediverne. Det er normalt for kroppen at sætte hastigheden ned i dets metabolisme, når du nå dine trediverne. Det betyder, den sats, hvor kalorier er brændt er langsommere i forhold til da du var i dine teenageår og tidlige tyvere. Det betyder, at mens din appetit er dybest set det samme, din krop ikke længere fungerer på den måde det gjorde, så du er nødt til at justere dine spisevaner og fysiske aktiviteter. Det handler om at vælge en sund livsstil.

Hvordan man kan opretholde en sund vægt i din trediverne. Hold et positivt livssyn.
Hvordan man kan opretholde en sund vægt i din trediverne. Hold et positivt livssyn.

  1. Spis sundt. Da årsagen til usund vægtøgning er overdreven indtagelse af fødevarer rige på kalorier, så er det tilrådeligt at skære ned på disse. Det betyder færre kulhydrater og sukker. Mere fiber, frugt og grøntsager er generelt sunde fødevaregrupper. Du bør dog være opmærksom på din nuværende fysiske tilstand, uanset om du har forhøjet blodtryk, diabetes og andre sygdomme, hvor du har brug for nøje at følge en speciel diæt for at undgå eventuelle komplikationer. Hvis din familie har været tilfælde af degenerative sygdomme som kræft eller hypertension, så er det meget klogt at begynde at undgå fødevarer, der kan udløse den. Også overveje dine spisevaner. Det er usundt at springe måltider, der mener, at det vil hjælpe din krop forbrænder flere kalorier. Tværtimod, når du sulte dig selv kroppens stofskifte bremser endnu mere, og kroppen lagrer mere fedt, når du er altid sulten. Det er bedre at gnaske på små portioner mad i løbet af dagen for at undgå at få sulten, men vælg dine munchies godt. Du vil aldrig gå galt med et stykke frugt, uanset om friske eller tørrede. Bare kontrollere sukkerindholdet, hvis du har en familie historie af diabetes.
  2. Udøve mere. Når du er på din trediverne, chancerne er, du ikke har mere tid til en planlagt regelmæssig motion. I skolen skulle du ugentlige idrætstimer. Men når du begynder at arbejde og din karriere når sin momentum, du har tendens til at haste alt, selv ved hjælp af trappen er blevet en "spild af tid". Find tid til motion. Hvis du arbejder på fuld tid, kan du klemme i din træning før de går på arbejde, eller efter kontortid. Hvis du arbejder hjemme eller et ophold i hjemmet forælder, også afsætte en tid i din dag til at udøve. En løbetur i nabolaget eller laver et sæt af sprællemænd kan gøre en stor forskel mellem at være overvægtig og have en sund vægt.
  3. Være aktiv. Der er mennesker, der er meget travlt, at en times motion om ugen allerede tager en masse planlægning. Du kan i stedet sprede din "øvelse" og integrere det til din hver dag arbejde. Brug trappen, hvis du kun kommer til de næste to eller tre etager. Derhjemme rydde op i dit hus og strække de muskler hver weekend.
  4. Hold et positivt livssyn. Fastholdelse af en sund vægt tager en stor indsats, og det er vigtigt altid at have en positiv holdning, selvom din vægt er ikke faldet endnu. Tilbring tid med positive mennesker, der deler de samme mål som dig, så du kan gøre din sundhedsaktiviteter sammen og opmuntre hinanden i at opretholde en vane at holde sig sund.