E2h

Hvordan man kan reducere fedtindholdet i sandwich

De mest lækre sandwich er normalt fyldt med tonsvis af fedtindholdet

De mest lækre sandwich er normalt fyldt med tonsvis af fedtindholdet. Og dem, der praler af sundere alternativer er normalt sandwich, som er intetsigende og helt uninviting. Nå, sidstnævnte er ikke helt sandt, da der er en masse sunde alternativer, der kan gøre din sandwich smag fantastisk, mens lovende reduceret fedtindhold.

Teknisk set er det hele koges ned til at vide

Teknisk set er det hele koges ned til at vide, hvad sandwich ingredienser snøret med fedt, og hvad der ikke er. Det vil også hjælpe at vide, hvad sundere alternativer kan give dig den samme smag eller noget endnu bedre. Her er nogle tips til at gøre din sandwich en fedtfattig én.

Hvordan man kan reducere fedtindholdet i sandwich. De mest lækre sandwich er normalt fyldt med tonsvis af fedtindholdet.
Hvordan man kan reducere fedtindholdet i sandwich. De mest lækre sandwich er normalt fyldt med tonsvis af fedtindholdet.

  • Afskedige kødet. Alle elsker en sandwich, der er marmelade pakket med kød, det være sig heft skiver skinke, bacon, pastrami, kødboller og lignende. Desværre, alt det er blevet nævnt, er snøret med tonsvis af fedtindhold for ikke at nævne høje niveauer af kolesterol så godt. Sagen er, at du stadig kan nyde en kødfuld sandwich uden disse fedt-fyldte kød. For eksempel, hvis du ikke kan få sandwich uden et lag af bacon eller skinke derefter overveje kalkun i stedet for svinekød varianter i stedet. Hvis du elsker en kødfuld frikadelle sub, så overveje at bruge magert hakket oksekød i stedet for den fede variant. Husk, du kan stadig nyde meatiness af en sandwich uden den høje fedtindhold ved at erstatte ét kød til en anden. Hvis du ikke kan lide kalkun, så overveje at bruge kylling eller fisk i stedet. Selv om det ikke kan smage det samme, vil det give dig en hel anden perspektiv i en sandwich samtidig tillader dig at leve sundere.
  • Giv op mayo. En dejlig, tykt lag mayonnaise i en sandwich er et must, hvis man ser på de bøger af de fleste mennesker. Ja, der er virkelig noget som at tage en bid med denne tykke, hvide og flavorful krydderi i det, færdiggøre hele tema sandwich. Problemet er, at mayonnaise er ekstremt højt fedtindhold, kalorier og cholesterol. Overvej skrå ned mayo og vælger et krydderi, der er sundere og kan bringe en helt ny smag til din sandwich, sennep. Et godt lag Dijon sennep toppede med peberrod kan overgå mayonnaise som helst dag i ugen. På den anden side, hvis din ganen stadig skriger mayo derefter overveje at bruge en fedtfattig variant eller overveje at begrænse det beløb, du lægger i din sandwich.
  • Say cheese. Ost er en anden vigtig ingrediens i et lækkert sandwich. Men de fleste oste lavet med sødmælk, som er virkelig fuld af fedt indhold. Hvis du kan lide cheddar eller bleu ost, ved, at du vil være tidskrævende en masse fedt at bruge disse oste. Som en erstatning, overveje at bruge gedeost eller fedtfattige varianter af dine foretrukne oste i stedet. Smagen er stort set den samme, bortset fra nogle mindre ændringer. Ikke desto mindre kan det stadig give dig sandwich en gennemsnitlig punch.


Mens du er ved det, kan du lige så godt tilføje flere sunde ting i din sandwich. Du kan modvirke en eventuel fedtindhold stadig i din reducerede sandwich ved at tilføje flere veggies såsom salat, tomater og pickles.