E2h

Hvordan man lærer om vegetarisk ernæring

Hvis du har besluttet

Hvis du har besluttet, at du gerne vil være en vegetar, så tillykke! Spise en vegetarisk kost kan være en sund, nærende og lækker måde at leve på. Afhængigt af hvilken type af vegetariske du vælger at blive, dog kan der være huller i dine kostbehov. Det er vigtigt, at vegetarer lære at blive beskyttere af deres egen sundhed ved at blive eksperter i vegetarisk ernæring. De følgende trin vil hjælpe dig med at lære hvordan.

  1. Lær forskellene mellem typer af vegetarer: De fleste mennesker tænker på vegetarer som folk, der ikke spiser kød, men det er oversimplificerer vegetarisme. Nogle vegetarer spiser ikke kød, såsom oksekød eller fjerkræ, men spiser æg og / eller mælkeprodukter. Vegetarer også kan eller ikke kan spise fiskeprodukter. Endelig er der nogle vegetarer ikke spiser nogen animalske produkter overhovedet. Denne type kost, der kaldes en vegansk kost, skal de mest omhyggelige kosten planlægning.
  2. Lær om ernæringsbehov: Vidste du, at din krop har brug aminosyrer? Eller at din hud kan fremstille D-vitamin? Hvis du vælger at spise en vegetarisk kost, vil du nødt til at lære om, hvad næringsstoffer, din krop har brug for at overleve. Gå på biblioteket og tjekke en bog om ernæring og spise rigtigt. Nogle af de bedste bøger kan nævnes: Spis, drik og vær Sund: The Harvard Medical School Guide til sunde kostvaner, Nutrition for Dummies, og The New Becoming Vegetarian: The Essential Guide til en sund vegetarisk kost.
  3. Lære, hvilke næringsstoffer der ikke findes i vegetabilske produkter: Vitamin B-12 er ikke fundet i planteprodukter på alle, calcium er en mangelvare, og jernet findes i planteføde er svært for kroppen at optage. Lære, hvilke næringsstoffer er rigelige i vegetarisk kost, og hvilke du bliver nødt til at arbejde hårdere for at få.
  4. Tillæg hvis du har brug for: Især når du starter en vegetarisk kost, tage et kig på hvordan din kost stakke op mod de anbefalede daglige kvoter for forskellige næringsstoffer. Hvis du skal tage et multivitamin eller et næringsstof-specifik supplement.
  5. Besøg en diætist: Det er altid en god ide at have en aftale med en diætist, når du starter en vegetarisk kost. Hun vil se på din kost og hjælpe dig med at finde ud af, hvad du mangler, og hvordan man får de næringsstoffer, du har brug for.
  6. Læs vegetariske kogebøger: Variation er vigtig i enhver diæt, og i endnu højere grad i vegetarisk kost. Kogebøger vil hjælpe vegetarer finde ud af nye fødevarer og nye måder at kombinere fødevarer i sunde, lækre måder.
  7. Find andre vegetarer: Talking sammen hjælper vegetarer passerer langs oplysninger og opskrifter. Deltag i en lokal mad klub betød for vegetarer eller finde en af ​​de mange hjemmesider og internetfora dedikeret til vegetarer.
  8. Abonner på en vegetarisk magasin: Vegetar Times, Veggie Life, VegNews, og Vegansk Magazine er alle blade designet til mennesker, der spiser vegetarisk kost. Ved at abonnere på og læse disse blade, kan vegetarer holde sig ajour med den seneste videnskabelige forskning og historier relateret til en vegetarisk livsstil.

  9. Tal med din læge: Før du foretager nogen større ændringer i livsstil, er det klogt at konsultere din læge. Hun kender din krops specifikke individuelle behov, og kan rådgive dig om specifikke ernæringsmæssige oplysninger, du behøver at vide.

Som du kan se

Hvordan man lærer om vegetarisk ernæring. Lær forskellene mellem typer af vegetarer.
Hvordan man lærer om vegetarisk ernæring. Lær forskellene mellem typer af vegetarer.

Som du kan se, blive vegetar er ikke en beslutning, der skal foretages uden omhyggelig eftertanke. Hvis du beslutter, at en vegetarisk kost er det rigtige skridt at tage, så sørg for at lære så meget som du kan om vegetarisk ernæring. Vegetarisme kan være en virkelig vidunderlig måde at leve, men det er noget, der bør tages alvorligt.