E2h

Hvordan man laver en sukker - fri sportsdrik

Atleter og motion entusiaster se til Gatorade og andre sportsgrene drikke brands at genopbygge væsker og genoplade kroppen med elektrolytter. Selv om disse typer af sportsdrikke er gavnlige efter en hård træning, de også indeholder en smule mere sukker end den gennemsnitlige person ønsker at forbruge. Heldigvis er der opskrifter til at gøre sukker-fri sportsdrikke, der har de samme fordele som de sukkerholdige modstykker.

Det sukker

Hvordan man laver en sukker - fri sportsdrik. Sukker-free sports drink opskrift.
Hvordan man laver en sukker - fri sportsdrik. Sukker-free sports drink opskrift.

Det sukker, der findes i de fleste sportsdrikke er omkring halvdelen af ​​de fleste flaske sodavand eller juice. Grunden til dette er enkel: indtagelse af for meget sukker på én gang kan forsinke kroppens optagelse af vand. Sukker tilsættes primært for smag, men det leverer også vores krop med kulhydrater.

I stedet for at indtage en sukkerholdig sportsdrik for energi, du kunne spise et stykke frugt og drikker en sukkerfri sportsdrik i stedet. Dette er et mere fornuftigt valg: Det er blevet fundet i nogle foreløbige undersøgelser, at folk, der skæres kulhydrater fra deres kostvaner tilpasse til at bruge fedt til energi. Denne proces kan starte to til tre uger fra at skifte til en lav kulhydrat diæt. Spise en velafbalanceret kost forsyner vores krop med masser af mineraler og elektrolytter, vi har brug for. Mens en sund kost kan levere den moderate exerciser med nok af dette næringsstof type, kan en høj udholdenhed atlet har brug for mere kalium og natrium, fordi de kan svede en hel del vand om dagen. Så hvad vi har brug for i et sukkerfrit sportsdrik er vand, kalium og natrium.

Nu da vi ved

Nu da vi ved, hvad vi har brug for i vores sukker-fri sportsdrik, kan vi begynde at konstruere en passende opskrift. En typisk otte-ounce sportsdrik indeholder 110 mg natrium, hvilket er cirka en tyvendedel af en teskefuld salt. De fleste sportsdrikke indeholder også 30 mg kalium hvilket svarer til en bid af en banan. Sportsdrikke meget indeholde små mængder af kalium og natrium. Dette er imidlertid tilstrækkeligt til vores behov.

Sukker-Free Sports Drink opskrift:

To spiseskefulde af saften af ​​en citron har omtrent samme mængde kalium som et fælles sportsdrik. For at gøre en sukker fri sportsdrik bare kombinere sammen følgende med sødemiddel efter smag:

Det sukker. Nu da vi ved.
Det sukker. Nu da vi ved.

  • 8 ounces vand
  • To spsk frisk citronsaft
  • En knivspids salt
  • Smagsstoffer eller sødemiddel of choice

Vi kan tilføje den naturlige sødemiddel stevia eller en række kommercielle sukker-frit vand drikke blander til smag eller forsøde vores sportsdrik. Overvej at bruge følgende:

  • Crystal Light
  • Sukker-Free Kool-Aid eller Hawaiian Punch
  • Sukkerfrie aromatiseret sirup