E2h

Hvordan man opbygger rock solid kerne styrke med en øvelse

Hvis du indstiller din seværdigheder på at styrke din kerne

Hvis du indstiller din seværdigheder på at styrke din kerne, så vide, at du ikke behøver at have et arbejde ud plan sammensat af forskellige og anderledes øvelser. Virkeligheden er, at du kan styrke hele din kerne med et enkelt træningspas. Der er faktisk to muligheder, du kan vælge at opnå de ønskede resultater. Begge kan gøres uafhængigt af hinanden og kan hjælpe dig med at nå dit mål. Det er de tyrkiske komme op og pilates bold øvelser.

Den tyrkiske få op

  • Til at begynde denne enkle, men snarere belastende motion, skal du først placere dig selv i en liggende stilling med dine arme forlænges op og hovedet vendt mod himlen. Dine fødder skal være fladt på gulvet, hvilket betyder, at dine ben skal foldes. Den ene hånd (den rigtige) bør holde en håndvægt eller en bold med en vægt kugle med et håndtag.
  • Fra denne position, skal du sænke den anden arm (venstre arm), den ene uden det udstyr, til gulvet med din albue rører gulvet. Brug denne arm som løftestang til at få dig selv ophøjet på denne side. Benet på denne side bør nu rettes med den anden fod opløftende din krop. Dette vil styrke arme, mave og ben på den ene side. Forlæng tidsramme på denne position, indtil du føler trykken på de relevante muskler. Efter et par minutter holder position, drej til siden mere indtil din venstre knæ rører gulvet. På dette tidspunkt din venstre underarm skal være fladt på gulvet og støtte din vægt. Fortsætte processen med opløftende indtil du danne en lunge stilling med din højre knæ på gulvet. Huske at holde armen med vægt op på alle tidspunkter. Det bør være over dit hoved nu.
  • I lunge formular, skal du bruge dit højre ben at stå med din højre arm, holde vægten, der peger op mod himlen. Når du gør bevægelse stående op, så sørg for din krop er lige og perfekt afbalanceret. Når du er færdig stående stilling. Gentag processen på den anden side. Hold gøre udøvelsen i 15 minutter hver dag, og du skal have en stærkere krop kerne i et par måneder.

Pilates bold

  • Mens der er mange øvelser ved hjælp af Pilates bold, der er en øvelse, du kan gøre konsekvent hver dag, der vil bygge din kerne uden større besvær, skal du bruge bolden som dit sæde. Ja, hvis du udveksler din kontorstol med Pilates bold og sidde på den, mens du arbejder hver dag, vil du i sidste ende begynde at udvikle en stærkere og rock solid kerne. Forestil dig, 8 timers arbejde og samtidig få et værk ud.
  • For at opnå de bedste resultater, skal du vælge en bold relevant til størrelsen på dit skrivebord. Basere oppustning af bolden til højden af ​​dit eksisterende stol. Når dette er gjort, sidde på bolden med fødderne fladt på gulvet og ryggen overkroppen lige. Fastholde positionen hele dagen. Én gang i et stykke tid, vil du få op for at få en kop kaffe, hente nogle dokumenter fra et andet område, eller få et par minutter af frisk luft. Processen med at komme op fra kuglen vil være en workout såvel som det vil indebære at bruge din ben, ryg og mavemuskler muskler til at få den ønskede balance til at stå fra denne ustabile og hoppepude bold.

Den tyrkiske komme op og Pilates bolden systemerne stå alene øvelser, som du kan gøre for at arbejde din kerne. Med konstant indsats, vil din kerne blive bundsolid, der kan sammenlignes med selv den mest fysisk fit atlet.

Hvordan man opbygger rock solid kerne styrke med en øvelse. Til at begynde denne enkle.
Hvordan man opbygger rock solid kerne styrke med en øvelse. Til at begynde denne enkle.