E2h

Hvordan til at gøre en enkelt ben overliggende tryk

Holde din krop i form og i stand bør være af største betydning for alle enkeltpersoner interesseret i optimal sundhed. Ikke alene er det vigtigt at spise ordentligt, er det vigtigt at udøve korrekt for den absolutte største fordel for den generelle sundhed. Den enkelt ben overliggende presse er en meget god øvelse til at hjælpe dig med at få styrke og få din krop i god fysisk tilstand.

Den enkelt ben overliggende pressen er en balance øvelse

Den enkelt ben overliggende pressen er en balance øvelse, kerne motion, og deltoid motion. Den indeholder et miljø, der er ustabil og forårsager din krop til at arbejde hårdere, da du laver overhead presse del af øvelsen på ét ben. Ved at gøre dette, er du udfordrer din krops kerne til at arbejde i at holde din krop i en god position, mens du bevæger vægtene over hovedet. Med andre ord, er du udfordrer din krops kerne til at arbejde hårdere end før.

Med hvilke vægte kan du udføre denne øvelse

Med hvilke vægte kan du udføre denne øvelse? Meget enkelt, kan det enkelt ben overliggende tryk gøres med håndvægte, modstand kabler, eller med en vægtstang. De fleste mennesker oplever, at brug af vægtstænger er nemmere, men det giver også en større vifte af bevægelse end almindelige vægtstænger.

Hvordan til at gøre en enkelt ben overliggende tryk. Den enkelt ben overliggende pressen er en balance øvelse.
Hvordan til at gøre en enkelt ben overliggende tryk. Den enkelt ben overliggende pressen er en balance øvelse.

Med håndvægte:

Første skridt: Start øvelsen stående på enten højre eller venstre ben. Uanset hvilken ben du føler dig mere komfortabel at starte øvelsen med. Stå med håndvægte i hænderne og holde dem på din skulderhøjde. Hvis du er nybegynder, så start med håndfladerne vender fremad. For mere avancerede weighlifters, kan du starte øvelsen med håndfladerne vendt bagud mod. Dette er beregnet til at udøve dine underarme anderledes da som du flytter håndvægte opad, du roterer håndfladerne, så de står udad. Det er en øvelse gjort berømt af Arnold Schwarzenegger kaldet The Arnold Press.

Andet trin: Tryk på håndvægte hele vejen over dit hoved, men ikke tillader dine albuer til at låse. Dette vil sætte en unødig belastning på dine albuer, der kan være farligt og kan give mulighed for skade, hvis du løfter håndvægte for hurtigt. Stabil og langsom er den rigtige teknik. Som du løfte håndvægte over dit hoved, udånder og lad luften ud af dine lunger. Hold ikke din ånde som du udfører øvelsen. Vejrtrækning som du udfører øvelsen også får din krop ind i en god rytme.

Tredje trin: Når du nå toppen af ​​øvelsen, skal du holde pressen i to sekunder og presse din kerne. Dette giver mulighed for maksimal belastning på muskler og maksimum blod pumpe til musklerne.

Med hvilke vægte kan du udføre denne øvelse.
Med hvilke vægte kan du udføre denne øvelse.

Fjerde trin: Som du sænke ned håndvægte, begynder at inhalere, og kun sænke håndvægte ned til skulderhøjde, når du begynder en anden gentagelse. Det er meget vigtigt, at du ikke lade håndvægte "hvile" på dine skuldre, som du ønsker hele tiden at understrege musklerne.

Gøre to eller tre sæt i alt tyve gentagelser i hvert sæt.