E2h

Hvordan til at gøre en vejrmølle

Vejrmøller minde os af unge

Vejrmøller minder os om unge, sorgløse dage, hvor vi kunne boltre sig i parken eller teste vores vovemod med tumbling og gymnastik. Hvis du ønsker at gøre en vejrmølle, er det simpelt. Når du komme over din frygt og følge disse trin, vil du dreje vejrmøller på ingen tid.

Hvordan til at gøre en vejrmølle. Find en blød, store overflade.
Hvordan til at gøre en vejrmølle. Find en blød, store overflade.

  1. Find en blød, store overflade. De første par forsøg på et vejrmølle kan finde dig tumbling over på din side, eller bange for du vil lande på dit hoved. Før du går i gang tage den forholdsregel at finde et blødt sted at øve, mens du lærer. En tumbling mat er den bedste løsning, men hvis du ikke har en, så prøv en blød plet græs eller sand, og sørg for at fjerne eventuelle sten eller andre genstande, der kan komme i din måde. Sørg for at du har plads nok, så du ikke vil gå ned i noget eller nogen.
  2. Tag en dyb indånding. For mange den første vejrmølle indebærer at komme over et stik af frygt. Efter alt, er du dybest set dykker hovedkulds mod jorden. Tag en dyb indånding og slappe af.
  3. Face foran og hæve armene over hovedet. Fuldt udvide dine arme op over hovedet for at forberede tumbling position.
  4. Trin ene ben fremad. Forward leg burde have din fod peger på, hvor du vil hen. Det er ligegyldigt, om du træder frem med venstre eller højre ben.
  5. Kig ned til hvor du ønsker at placere dine hænder. Målet for et par meter foran din fremad fod. Afstanden afhænger af din højde, så målet for et tættere, hvis du er lille, eller hvis du er høj, rækker ud efter mere end tre meter fra din fod.
  6. Nå ned med begge hænder. Bly med samme side som din forward leg. Hvis du træder din venstre ben frem i trin fire, så føre med venstre hånd, så det vil være den første side for at røre jorden. Hold dine arme udvidet, da de ramte jorden.
  7. Træk din ryg ben op i luften. Kick dine ben, så som din bageste ben bliver næsten lige op, er den forreste ben også kommer fra jorden og det momentum vil trække din underkrop over toppen.
  8. Lander på den ene fod, så den anden, og rette op. Momentum trækker din krop over. Du skulle lande med fod, der startede ud i ryggen. Det vil hurtigt blive efterfulgt af foden, der startede i front. Som du glatte dit torso trække armene op over hovedet for at fortsætte den linje af din krop.
  9. Praksis med hastigheden. Efter disse retninger gør vejrmøller synes svært, fordi forsøger at praktisere i slow motion får dig til at miste momentum og flydende kroppens naturlige bevægelser. Start med at øve gå gennem trinene som en konstant bevægelse. Så vil du være i stand til at arbejde op til at køre og dykke ned i en vejrmølle, hvor du ikke behøver at koncentrere sig så meget på hånden placering og arbejder alle dine kropsdele sammen.

Vejrmøller er sjove og kan gøre du føler dig fri og svimmel

Vejrmøller er sjove og kan gøre du føler dig fri og svimmel. Der er intet som at se verden vende omkring dig, som du tumler over dine hænder. Plus vejrmøller er en af ​​de første gymnastik flytter du kan lære. De forberede dig til rund-offs, flips, kraftspring og endda vejrmøller uden hænder.