E2h

Hvordan til at løsne op for en run

Løb er en af ​​de bedste måder at udøve

Løb er en af ​​de bedste måder at udøve. Men før hver øvelse, er det nødvendigt, at du varme din krop op. Kolde muskler ikke udfører, samt varme musklerne, så du er nødt til at udføre nogle rutiner før de går ind i det mile-run eller blot rekreative kører rundt dit nabolag. Derudover bliver varmt op kroppens muskler og led forberedt for mere udmattende aktiviteter. Når du er varmet op, før en øvelse, der er mindre risiko for at belaste dig selv eller oplever nogen skade. Så her er nogle få tip til, hvordan at løsne op for en løbetur:

  1. For dine muskler til at blive varmet op, så gør en varm op lap eller to ved at gå rask eller jogge langsomt frem og tilbage. Du kan også vælge at jogge på plads, hvis du ønsker det.
  2. Strækker er en effektiv måde at få din krop klar til øvelsen. Når din krop er varmet, må forsigtigt nogle stretching. Du skal dog ikke overanstrengelse nogle dele af din krop, hvis du virkelig ikke kan gøre en bestemt stretching rutine. Du kan bare ende med at belaste sig selv og i sidste ende ikke er i stand til at køre.
  3. Under strækningen rutiner, flytte dele af overkroppen langsomt og jævnt. På denne måde, vil du ikke have risiko for at få blodgennemstrømningen i musklerne blokeret. Dette kan forårsage muskeltræthed. Det er tilrådeligt at holde hver strækning i cirka 30 sekunder. Også når gør rutiner, ville det være bedre at starte med de øvre kropsdele har større muskler.
  4. Efter rutinerne i din overkrop, du også nødt til at varme op din lavere kropsdele. Langsomt sænke din krop, mens dine fødder forblive fladt på gulvet, indtil du kommer ind i en straddle holdning position. På denne måde får musklerne i din hamstrings strakt og alle varmet op. Løb kræver, at du har en betydelig mængde af styrke i benene, så det kan modstå trykket af en mile eller mere run.
  5. Efter dette, flytte din fod frem og langsomt sænke din krop, mens dine fødder forblive fladt på gulvet. Dette vil strække musklerne på forsiden af ​​dit ben, kendt som quad. Gør det samme på det andet ben.
  6. Når du er færdig med både den øvre og nedre divisioner af din krop, prøve at gøre rutiner, kræver, at du flytte alle dine kropsdele. Et af de mest kendte rutiner, der indebærer at du flytter alle dine kropsdele er sprællemand.
  7. Inden vi går ind i selve løb være sikker på at du ikke efterlader nogen huller i mellem rutine, så at dine muskler holde varmen.

Når du går til en løbetur rundt dit nabolag

Hvordan til at løsne op for en run. Strækker er en effektiv måde at få din krop klar til øvelsen.
Hvordan til at løsne op for en run. Strækker er en effektiv måde at få din krop klar til øvelsen.

Når du går til en løbetur rundt dit nabolag, skal du sørge for også at have vand eller kold drink pakket sammen med dig. Bringe din iPod eller enhver håndholdt musikalsk spiller sammen med dig kan også lysne op stemningen, mens du gør anstrengende rutiner og øvelser, som løb. Desuden ikke går for langt væk fra din plads, når du foretrækker at køre alene, hvis noget uønsket sker, kan du hurtigt gå tilbage til dit hjem eller ringe til et af dine venner i nabolaget.