E2h

Hvordan til at overleve undervise din første yoga klasse

Som en første gang yogalærer

Som en første gang yogalærer, kan du støde "nerverne" på din første dag i klassen. Mange siger, at nervøsitet er en god ting, fordi det betyder, at du ønsker at gøre dit bedste. For at overleve din første dag med undervisning yoga, skal du væbne dig med et par tips og tricks.

Hvordan til at overleve undervise din første yoga klasse. Lav en skitse af rejser.
Hvordan til at overleve undervise din første yoga klasse. Lav en skitse af rejser.

  • Øv din klasse. Har et par venner og familiemedlemmer over og gennemføre den klassen for dem. Gå gennem den samme sekvens med dem, som du ville gøre i din kommende klasse. Sørg for at tage en video af sessionen. I de næste tredive minutter eller deromkring, glemme, at du kender de mennesker omkring dig. Behandl dem som du ville dine elever. Når du er færdig, så spørg din 'klasse' til kritik din undervisning stil. Lyt til deres bemærkninger. Hvis de er gyldige, tweak din undervisning stil i overensstemmelse hermed.
  • Gennemgå din video. Se videoen, som du har taget af din praksis klasse. Videoen er et værdifuldt værktøj for dig at se, hvordan du gjorde i dit forsøg klasse. Kig efter positive og forbedringsområder. Vidste du er færdig for tidligt eller har du løber tør for tid? Husk til at justere din timing når du begynder at gøre din faktiske yoga klasser.
  • Lav en skitse af rejser. Yoga klasse handler om at lære de forskellige yogastillinger og hvordan man gør dem ordentligt. Sørg for at skrive ned den rigtige rækkefølge af yogastillinger. Medtag i dine dispositionsnumre noter om stillingerne. For eksempel, notere ned, hvad del af kroppen den særlige yogastilling du underviser er rettet mod. Du kan også nødt til at skrive ned de rigtige navne og de engelske beskrivende navne på de forskellige yogastillinger du vil være undervisning lest du glemmer. Må ikke føle bevidst, hvis du bruger noteskort. Det er bedre at læse fra dine noter end at undervise de forkerte ting.
  • Forbered dit udstyr. Ikke at have alt dit udstyr og værktøj klar vil kun tilføje til din nervøsitet. Way før de studerende ankommer til klassen, bør du sørge for den musik, du vil bruge vil spille uden problemer i yogarummet. Beslut dig for, hvad der er hensigtsmæssigt at bære for klassen. Sørg for, at din yoga måtten er ren. Har et håndklæde og en flaske vand i nærheden af ​​dig i klassen. Sørg for, at leverancerne dine elever kan have behov for, såsom måtter, er tilgængelige og klar til brug.
  • Meditere. Som en yoga instruktør, skal du være velbevandret på mediterende teknikker. Tilbring tid, før klassen til at meditere. Øv din vejrtrækning teknikker. Bring dig selv til en rolig tilstand. Lad dine bekymringer og angst uden for yoga rummet. Hvis du stadig er nervøs, vil en kort bøn ikke ondt på alle.
  • Udstråler selvtillid. Du bør aldrig lade dine elever vide, at du er nervøs. Vær sikker. Husk at det er dig, der kender yogastillinger og sekvensen. Du har derfor den fordel. Studerende vil have iboende tillid til din evne simpelthen skyldes det faktum, at du er lærer. Aldrig undskylder, hvis du laver en fejl. Gå videre til den næste udgøre roligt.


Som en ny yogalærer

Som en ny yogalærer, er den måde at overleve din første klasse til at forberede sig til det. Lav en video af din tør løbe med familie og venner som studerende. Lær af deres kommentarer og kritik jeres egen præstation. Forbered dine værktøjer og udstyr til klassen. Lav en skitse af sekvensen af ​​rejser, vil du undervise. Mentalt forberede dig selv gennem meditationsteknikker. Hvis tingene stadig ikke går som planlagt på din første klasses se på det som en mulighed for at lære. Dette vil hjælpe dig klarer sig godt i dine efterfølgende yoga klasser.