E2h

Hvordan til at spotte kvaksalveri i markedsføringen kosttilskud

Nye kost regimer ledsaget af kosttilskud har punkteret markedet i dag som en reaktion på det stigende behov for at holde kroppen sund på trods af de hurtige livsstil på mange områder over hele verden. Mange af dem er faktisk til gavn for køber, men der er nogle mennesker, der tager fordel af det voksende marked og sælge produkter, der ikke kun er ineffektive, men kan også true brugerens helbred.

Her er tips, som du skal huske på, før de køber et ernæringstilskud på markedet for at garantere et køb, der er værd at bruge penge og dit helbred som godt.

  • . Pas på fordringer, der vises for godt til at være sandt Det er forretningsmænd, hvorfor de ved, at en måde at sælge produkter, er at lade køberne høre, hvad de ønsker at høre. Disse omfatter kosttilskud, som hævder at give dig utrolige resultater, der kræver lidt eller ingen indsats fra din side.
  • Vær opmærksom på fordringer, der er for generaliseret. Brug forsimplet udtalelser uden nogen stærk videnskabelig opbakning er en teknik, der ofte anvendes af kvaksalver organisationer til at sælge deres produkter. Disse påstande er ofte let at forstå og let kunne give mening, da du ikke har en tilstrækkelig baggrund på produktet. For eksempel vil nogle hævde, at alle kosttilskud, der enten er naturlige eller økologiske er sikre for kroppen. Der kan være en sandhed i dette udsagn, men det skal tages i betragtning, at der også er naturligt forekommende stoffer, der kan skade kroppen.

    I tråd med dette, også være bevidst der er dem, der bruger ord der ville blive vist videnskabeligt, eller ville lyde en fordel, men er faktisk vag i betydning og ikke forklare dig den form for produkt, du køber. Nogle kosttilskud ville omfatte ord som "puste nyt liv 'eller' udrensning ', men ville faktisk ikke forklare virkningsmekanismen for de nævnte kosttilskud, som giver dem mulighed for at påvirke kroppen i sådanne måder.

  • Slå op legitimationsoplysninger. Brug af lovlig-klingende eller fancy-klingende navne ville gøre kosttilskud eller selskab, der fremstiller dem synes mere troværdig. Men tøv ikke med at kontrollere deres legitimationsoplysninger, især hvis deres certificering kommer fra en kilde, du har, er ikke bekendt med. Du har internettet på spidsen af fingerspidserne, kan du bruge det til at kontrollere disse for dig selv.
  • Kontroller legitimiteten af eventuelle videnskabelige krav. Selv om disse kosttilskud ofte er støttet af videnskabelige undersøgelser eller etablerede videnskabelige eller medicinske samfund, du stadig nødt til at sørge for, at de nævnte undersøgelser faktisk offentliggøres i pålidelige kilder, hvis udgivet overhovedet. Det er bedre ikke at købe produkter, der har modtaget nogen forfølgelse fra det medicinske samfund, da de ville være mere vidende, hvis produktet er ineffektiv.

Hvordan til at spotte kvaksalveri i markedsføringen kosttilskud. . pas på fordringer, der vises for godt til at være sandt.
Hvordan til at spotte kvaksalveri i markedsføringen kosttilskud. . pas på fordringer, der vises for godt til at være sandt.

Husk altid at være på vagt og forblive skeptisk med de produkter, du køber. Også huske på, at de udtalelser, der anvendes til produkt kampagner kan være helt fiktive, da disse kommer fra ukendte mennesker eller fra betalte berømtheder, der er ligeglad med om det, de er fremme, er usande.