E2h

Hvordan til at styre din puls i aqua fitness

Aqua fitness er en fantastisk måde at komme i form til en lavere pris

Aqua fitness er en fantastisk måde at komme i form til en lavere pris. Du behøver ikke at gå til dyre fitnesscentre eller købe dyrt træningsudstyr til at udøve bruge Aqua Fitness teknikker, da du kun har brug for en pulje. Som i enhver form for motion, er at kontrollere din puls vigtigt at holde din krop fra overophedning.

Du kan finde tips til at styre din puls i Aqua Fitness nedenfor.

  • Spørg læge. Du skal muligvis særlige forholdsregler, når det kommer til din puls og motion. Nogle øvelser er ikke anbefales til folk, der har problemer med hjertet, så spørg din læge, hvis der er særlige forholdsregler, du har brug for, når det kommer til motion
  • Gør varme ups. Doing varme ups før en øvelse varmer musklerne op og får hjertet går til intens fysisk aktivitet såsom motion. Du er nødt til at gøre varme ups for at få dit hjerte og dine muskler er klar til Aqua Fitness øvelser. Gør varme ups såsom rask gang i puljen, laver langsomme åndedrætsøvelser og svømning et par afslappede omgange frem og tilbage i puljen for at få varmet op til en Aqua Fitness træning og for at få dit hjerte klar til træning.
  • Må strækninger før træning. Gør strækninger før en aqua fitness træning for at strække musklerne og få blodet til at strømme ind i musklerne. Strækker for dine ben, dine arme og din ryg fremmer blodtilførslen til de dele af kroppen og øge din puls, så pulsen stigning er roligere end hvis du starte Aqua Fitness øvelser brat. Stræk dine arme, ben og ryg til en komfortabel udstrækning. Må ikke overstrække dine arme, ben og ryg, når strækning, da dette kan forårsage muskel stamme og giver dig kramper senere.
  • Flyt omkring poolen. Flytning omkring puljen i mellem Aqua Fitness øvelser holder din puls i et roligt tempo, og man undgår den forekomst af pludselig puls falde. Mens du tager en pause fra en Aqua Fitness øvelse rutine, fortsætter med at gå rundt om poolen for at forhindre din puls fra pludseligt falder.
  • Gør strækninger efter arbejde ud. Doing strækninger efter træning er en god måde at varme ned efter en Aqua Fitness øvelse. Udstrækning efter en træning fremmer langsom, stabil og sikker tilbagegang på din puls. Dit hjerte vil slå langsommere i et behageligt tempo, hvis du gør strækninger efter en træning. Du kan også gøre varm ned øvelser efter din Aqua Fitness workout til at hjælpe dit hjerte ind i en langsommere, mere stabil tempo. Stretching og varme ned øvelser er de samme som varme op øvelser, bortset fra intensiteten af ​​den motion falder i stedet for accelererer.


Hvordan til at styre din puls i aqua fitness. Må strækninger før træning.
Hvordan til at styre din puls i aqua fitness. Må strækninger før træning.

Du kan tabe sig og komme i form og samtidig få den krop du altid har ønsket ved at udøve med Aqua Fitness motion rutiner. Følg ovenstående trin for at hjælpe dig med at kontrollere din puls, mens før, under og efter Aqua Fitness øvelser. Gør strækninger før og efter træning, holde bevæger sig rundt i mellem Aqua Fitness øvelser og ikke stamme dine muskler for meget for at sikre din udholdenhed niveau forbliver op under træning for at få mest ud af en Aqua Fitness øvelse.