E2h

Hvordan til at tabe din reservehjul ved at strække

Næsten alle har et reservehjul

Næsten alle har et reservehjul. Men næsten alle løse dette problem med forkerte løsninger stedet øvelser. De fleste mennesker tror, ​​at gøre abs workout sidste ende vil tabe reservehjulet. Men sandheden er, spot udøver er en myte. Det er stadig muligt at slippe af med de ekstra fedt omkring taljen med kroppens samlede motion. Udover at udøve hele din krop, du også nødt til at prøve strækning. Tricket på at miste reservehjulet er ved toning og opstrammende området, så de vil udvikle sig til muskler, ikke fedt.

Her er en stretching øvelse, der kunne hjælpe miste dit reservehjul:

 • Vær på din udgangsposition. Stå ret op. Fødder skal være hofter-bredde fra hinanden. Placer dine to hænder på bagsiden af ​​dit hoved. Hold albuerne lige ud, peger på siderne. Dette er udgangspositionen.
 • Langsomt bøje til højre. Bøj så langt som du kan samtidig holde dine albuer lige og peger på jorden. Hold i fem sekunder. Det er okay, hvis du ikke kan strække langt nok. Bare strække din venstre side, som strakte som muligt. Træk vejret ind og puste ud.
 • Langsomt svaje overkroppen op og tilbage til udgangspositionen. Denne gang bøje så langt som du kan til venstre. Hold dine albuer lige, med venstre albue peger mod jorden. Mærk den strakte side af kroppen. Tæl til fem. Træk vejret ind og puste ud, mens du holder fast i denne stilling i fem sekunder. Nu langsomt gå tilbage til din udgangsposition. Du har netop afsluttet en optælling af denne stretching øvelse.
 • Gør omkring fem gentagelser for dette strækker øvelse. Husk at holde på strækningen i fem sekunder før de går tilbage til udgangspositionen. Også holde din mave muskler indad som du gør øvelsen. Hvis du føler dig utilpas, så stop med at gøre udøvelse eller finde den rigtige kropsholdning.

  Denne strækning øvelse er meget simpelt at gøre. Det kan være inkluderet til dine varme op øvelser og kan gøres hver dag. Hyppig strækning af ABS muskler vil hjælpe tabe reservehjulet og i sidste ende udvikle smukke mave muskler.

  Hvordan til at tabe din reservehjul ved at strække. Vær på din udgangsposition.
  Hvordan til at tabe din reservehjul ved at strække. Vær på din udgangsposition.

  Men dette kan stretching øvelse ikke gøre det alene. Du vil slippe af med den ekstra dæk på en mere effektiv og hurtigere måde, hvis du medtager flere øvelser og disciplineret spise.

 • Andre udøver at miste reservehjulet. Regelmæssige cardio øvelser som rask gang, jogging og svømning bør medtages til din motion rutine. Disse øvelser vil hjælpe tabe kropsfedt, tone kroppens muskler, og holde dit hjerte sundt. Styrketræning er nyttigt også for at udvikle flere muskler.
 • Spis sundt at tabe reservehjulet. Begynd ved at erstatte usunde måltider med sunde alternativer. Utroligt, sunde måltider er ikke kun godt for din krop, men er også godt for din generelle trivsel. Slippe af de salte, fedtet, og forarbejdede fødevarer. Erstat dem med sundere fødevarer. For eksempel, i stedet for at spise pommes frites fat nødder for dine snacks.


Opnå en sund form betyder at slippe af med reservehjulet

Opnå en sund form betyder at slippe af med reservehjulet. Men du kan ikke opnå dette uden det hårde arbejde. Du er nødt til konstant at arbejde på det for at nå dit mål. Hvis ikke, er du nødt til at leve med det reservehjul for resten af ​​dit liv.