E2h

Hvordan til at tabe efter martini kost

Martini kost er en type kost

Martini kost er en type kost, der ikke begrænser dig fra at spise de fødevarer, du kan lide, så længe de er lavet af naturlige ingredienser. Kosten er indkaldt som sådan på grund af den del af den mad, du spiser, skal passe ind i en martini glas. Hvis du ønsker at afprøve kost for vægttab, skal du følge de tips, der er angivet nedenfor.

  • Brug af martini glas. Til martini kost, skal du kun forbruge høj kvalitet og naturlige fødevarer. Undgå at spise forarbejdede fødevarer, da de ikke er godt for kroppen, især hvis du forsøger at tabe nogle vægt. Reglen for denne diæt er, at du kan få noget, som du kan lide, så længe den del kan passe inde i en standard martini glas. Den standard størrelse for martini glas kan bære kun 3 ounces. Når du måler dit måltid, bør maden ikke gå højere end kanten af ​​glasset.
  • Når man spiser ude. Når du spiser ud på restauranter, kan du ikke styre den del, de tjener til dig. At følge reglen om martini kost, bør du kun forbruge en tredjedel af den del, der serveres til dig. Du kan tage hjem resten af ​​måltidet, så du kan spise det til en anden måltid. Du kan springe spise ud helt, hvis du har svært ved at begrænse dig selv, når de står med lækre måltider.
  • Elegance er nøglen. En anden regel for martini kost er at forblive elegant. Det begreb, der bruges til dette er "mad snob". Da du vil være en fødevare snob fra nu af, bør du begrænse dig selv fra at spise snacks i mellem måltiderne, da dette ikke anses elegant. Den martini kost begrænser også ørken og alkohol indtag.
  • At træne regelmæssigt. Ingen kost vil være lige så effektiv uden motion. Den martini kost anbefaler også yndefulde aktiviteter som en form for motion. Nogle af de øvelser, som du kan engagere sig i, er ballet, yoga, pilates, svømning eller skøjteløb. Jennifer Sander, forfatteren af ​​martini kost program foreslår også sex som en form for motion.
  • Andre henstillinger. Selvom martini kost strengt følger måle din mad i en martini glas, bør du ikke gøre dette vil alle de fødevarer, du kommer til at spise. Du kan bare bruge martini glas for højt kalorieindhold måltider. Hvis du vil spise frugt og grøntsager, behøver du ikke at bruge martini glas, da de er kalorielette fødevarer.


Disse er nogle af de tips

Hvordan til at tabe efter martini kost. Brug af martini glas.
Hvordan til at tabe efter martini kost. Brug af martini glas.

Disse er nogle af de tips, som du kan følge, hvis du ønsker at tabe sig ved at følge martini kost. Det kan være svært for dig at følge reglerne i kosten i første omgang, men det vil være lettere for dig, når du vænne sig til det. Hvis du ønsker at lære mere om martini kost, kan du købe bogen The Martini Diet: The Self-Indulgent Vejen til en tyndere, mere Fabulous Du Jennifer Sander!. Du kan søge efter dette i din lokale boghandel eller bestille det online.