E2h

Hvordan til at tage i plus size tøj efter at tabe

Efter måneders disciplin og beslutsomhed

Efter måneders disciplin og beslutsomhed, nu har du endelig mistet nogle vægt. Faktisk er dit tøj allerede større på dig. Og det giver dig et andet problem. Hvordan vil du passe ind i din plus size tøj nu, at du er slankere? Du ønsker at vise slankere krop, du har. Bør du investere i nye garderobeskabe? Det er ikke længere nødvendigt, fordi med små tricks, kan du allerede slå dine store tøj og gøre dem passer perfekt på dig.

Nedenfor er nogle gode idéer til, hvordan man tage i plus size tøj efter at tabe:

Hvordan til at tage i plus size tøj efter at tabe. Brug bælter.
Hvordan til at tage i plus size tøj efter at tabe. Brug bælter.

  • Brug bælter. Dine smukke kjoler er nu overdimensioneret for dig. En hurtig og hurtig bod for der bruger bælter. Du skal blot vikle bæltet lige under brystet, og du vil se det magiske-du har en perfekt form. Du kan også placere bæltet på din talje, hvis du ønsker at fremhæve det.
  • Klip og lag. Dine skjorter ikke passer ind i dine skuldre længere. Det er allerede en one-skulder off shirt. Hvorfor går du ikke bruge det til en dejlig lag? Du kan skære skjorte i halve, forlader den øvre del af et lag. Bær en fit ærmeløs eller spaghetti strapped top. Bær din oversized skjorte over, og du endelig har en dejlig DIY lag.
  • Har nogle sting. Nogle gange, dine skjorter behøver kun en lille justering på hofter til at gøre det til at passe på dig. Hvis det er tilfældet, så kan du allerede håndtere de enkle sting. Sæt kluden vrangen ud og markere den form, du ønsker, skjorten skal have. Sting på disse varemærker, og du har en instant mindre shirt.
  • Re-design tøj. Dine shorts ser så bulgy på dig allerede. Hvorfor tager du ikke slå dine shorts til en mini-nederdel? Du kan fjerne de gamle masker under lynlåsen. Sætte den ene side over den anden og begynde sy dem sammen. Brug bælter, så det kan passe på din talje, og du endelig har en dejlig mini-nederdel. Du kan også gøre det for dine bukser.
  • Få hjælp. Du kan medbringe dine bukser til faglig syerske til justering af talje og hofter. Du vil bruge nogle bukke til dette, også. Men bestemt ikke så dyrt som at købe nye par bukser. Også overveje at ansætte en professionel syerske til at fastsætte din dyrere og mere kompliceret tøj som jakker, kjoler, og frakker.

Tager i din plus size tøj vil være okay, hvis du har mistet kun nogle inches. Men for dramatiske ændringer i størrelse, du måske nødt til at købe nyt tøj allerede. For meget vekslen på tøjet vil kun skade dem.

Der er måder at spare på penge, når de køber nye sæt tøj

Der er måder at spare på penge, når de køber nye sæt tøj. Du kan udveksle dit tøj med nogen, der tog på i vægt. Du kan sælge dit tøj og købe brugt tøj. Du kan købe et par stykker af tøj på et tidspunkt, så det vil ikke være et stort byrde på dit budget.

Efter måneders disciplin og beslutsomhed. Klip og lag.
Efter måneders disciplin og beslutsomhed. Klip og lag.

Godt mindst, er du har problemer med dit tøj, fordi du fik slankere. Tænk over dette. Det er mere vanskeligt og frustrerende at bruge penge til tøj, fordi du fik større.